lauantai 19. maaliskuuta 2011

18.3.2011 - ANNELI - Kivitippu, Lappajärvi

Ja jälleen matkaan…
Jyväskylästä Virroille ja, sieltä edelleen kimppakyydillä kohti Lappajärveä. Matkalla soittelivat mulle jostakin. Oliskohan ollut Suomen Gallup, tai jotain sinnepäin. Suostuin kyselyyn vastailemaan ja aika monta kysymystä sieltä tulikin, ei onneks kovin pahoja kyssäreitä. Kyseltiin tulevista vaaleista, EU:sta, eurosta, ydinvoimasta, maataloustuesta, arvonlisäveroista jne… No, eihän noihin kovin vaikea ole vastata jos nyt vähänkään seuraa aikaansa... näin se vanha poliitikko!! :-)

Kaikki kuvat täältä: tapsukka.kuvat.fi 

Wautsi vau... tätä meidän ihanaa Annelia! :-)

 Kuin kerta Pohjanmaalla ollaan…
Anneli: ”täällä ei huulet paljoa lepata, täällä sanotahan suoraan…” :-))
Anneli asteli reippaasti lavalle, ”ne na na na” tahtien jo soidessa, ja mekin päästin kohta mukaan laulelee... Seuraavana kuulimme pari kappaletta sieltä ensimmäiseltä levyltä, Suojaan” ja ”tanssin päivät, tanssin yöt”. Tanssikansa sai myös valssinsa ”ilta skanssissa” sekä toisena ”minä rakastan sua”... me tietysti oiken kuorossa, "niin mekin sua", jee..! :-D 

Usko puolet mitä näät” kappaleen jälkeen Anneli heitti hauskasti, kun kerta Pohjanmaalla ollaan… ”täällä ei huulet paljoa lepata, täällä sanotahan suoraan…”, näin Anneli! ;-)) Ja melkein osu seuraavana tulleen kappaleen nimi kohdalleen, ”oon juurillain”, jos nyt Annelia tuossa ajattelisi. Ei ole Karvia nyt kovinkaan kaukana. Ennen eka setin viimeisintä Anneli kertoili jotenkin näin, ”tulee vielä yksi kappale ja sitten vietämme poikien kanssa viidentoista minuutin mittaisen tauon”… Heti perään kuului rumpujen takaa, ”onkos meillä taukokin?”… aika hauska, ja olihan se taukokin kuten pitää! ;-))
Toisen setin alkuun kuulimme aina niin reippaan kappaleen ”ihoissa on virtaa”… ja se oli sopivasti kuin jatkoa tauolla Annelille esittämäämme havaintoon äsken menneestä eka setistä. ”Kyllä on jälleen saatu niitä ampeereita kummasti lisää tuon eka setin aikaan”… ”ja nyt sitä virtaa taasen meillä piisaa”. Tuota selittämäämme havaintoa ei Anneli osannut meille sen kummemmin selittää, kun sitä häneltä siinä samalla tivasimme: ”että mistäköhän nuo amppeerit oiken meille tulivat?”… mutta jos tuota meiltä kysytään niin, siihen on vallan helppo vastata. Kyllä se on Annelimme… ”ihoissa on virtaa”! :-))
Että mikähän mahtaa olla se hätänumero… ;-))
Ja toinen setti jatkui… ”liian pitkä matka kotiin”. Välistä kuultiin vähän rauhallisempaa ja uutta kappaletta, itseasiassa vasta kolmatta kertaa keikalla esitetty ”teiden kuningas”. Sitten päästiinkin vauhtiin, ja oikein kunnolla. Meno oli aivan hurjaa… kun meille tarjoiltiin oikein kunnon twistit ja rokit! ”Hullu yö”, ”don’t cry for louie”,  ”blue sude soes” ja ”great bals of fire”!

Anneli ja vippi oli todella mainiossa vauhdissa, siinä laulu taittui ja mainiot kitarasoolot vain sinkoilivat! Kun vielä katto miten nää tutut ”vanhat miehet” pisti twistiä lavan edustalla menemään… tuli siinä jo mieleen, että mikähän mahtaa olla se hätänumero… niitä pumppuja vaan tässä niinkuin meinasin… ;-)))



Hurjien taputusten saattelemana Anneli puikkelehti taasen lavalle esittämään ne encore kappaleet… ”Kyllä mää täällä viihdyn”... Anneli tuumaili heti aluksi. Siitä jatkettiin mihin äsken oli jääty, eli ensimmäiseksi tuli vauhti kappaletta ”blues suede shoes” kehin! Viimeisessä kappaleessa sitten pikkaisen höllättiin... ”Otetaanpa vähän rauhallisemmin, ja vielä lopuksi kuulemme kappaleen nimeltään rauhaton sielu… joka ei kerro ainakaan minusta”, ja veikeät naurut siihen päälle. Näin Anneli keikan päätteeksi! ;-))


KIITOKSIA!
Tapsukka :-)  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti