lauantai 2. huhtikuuta 2011

1.4.2011 - ANNELI - Pitkä Jussi, Kurikka

Kimppakyydillä kohti Pitkää Jussia…
"...Ja entäs sitten… ei siinä Tapsukan paljoa auttanut, piti näköjään tanssiparketille lähteä rumban ”tahdo tietää en" tahdissa... ne nuoret naiset melkein väkisin veivät.." ;-))

Eikun taasen matkaan ja suunta kohti Pohjanmaan lakeuksia... ja siellä tarkemmin ottaen illan keikka paikkaa Kurikan Pitkää Jussia… jälleen kerran tapaaminen Virtain Nesteellä ja sieltä edelleen kimppakyydillä  kohti määränpäätä Pitkää Jussia! Keikka oli minun osalta kolmas Annelin keikka Pitkässä Jussissa! Pitkä Jussi on keikkapaikkana aivan ok. Ja kiva myös kun sitä nuorempaakin porukkaa oli mukavasti paikalla! :-))
Kotona pientä tilannetta…
Kurikkaan päästyä tuli kohta kotoa viestiä. Kotitalossamme oli vähän tilannetta päällä… pari paloautoa pihassa vilkut päällä ja talon kaikki asukkaat ulkosalla. Mutta tilanteesta selvittiin kokolailla säikähdyksellä… paha käry vain jäi jäljelle. Aamulla siinä viiden maissa kotiin palattuani oli vielä käytävällä pikkaisen käryä, ei paljoa!


Kaikki kuvat täältä: tapsukka.kuvat.fi

Anneli ja Vippi mainiossa vedossa…
Anneli päästettiin lauteille vasta varttia vaille puolenyön… on se sitten kumma kun tää solistin aloitus aika jää usein niin kamalan myöhään, kuten nytkin mutta näillä mennään. :-( Vippi puolestaan aloitti oman osuutensa jo vähän ennen yhdeksää, ja siitä jo näki mitä illan mittaan on odoteltavissa… eli mainiota menoa! Anneli aloitti tällä kertaa ”jambalaya” kappaleella ja heti perään tuli se meidän stemma kappale ”ne na na na”: Saatiinpa mekin heti se äänen avaus siinä samalla suoritettua! :-)

Ja pitkästä aikaa kuulimme kappaleen ”crying in the rain”, eli Annelin hienosti suomen kielisenä kappaleena tulkitsemana ”yksin itkien sateeseen”. Jess! :-) Ja mikä olisikaan ollut illan keikkaan se sopivampi kappale kappale ”kaikki hyvin äiti”, kuten Anneli sen meille esitteli… vaikkapa mukana olleen kivan Tarja äidin kunniaksi! :-) Jälleen aivan mainiota  menoa, jäimme odottaa innolla toista settiä!

Tapsukkaa vietiin parketille…  
Toinen setti aloitettiin ”rakkauden muistomerkillä”. Kuulimme myös kivan ”oon juurillain”. Ja entäs sitten… ei siinä Tapsukan paljoa auttanut, piti näköjään tanssiparketille lähteä pyöriskelemään rumban ”tahdo tietää en” tahdissa... ne nuoret naiset melkein väkisin veivät..! ;-)) Ja ei muuten heti uskois, että siinä meni vielä kolme kappaletta samaan sysyyn. Oli siinä muuten Annelilla ja kumppaneilla hauskaa kun meikä meni tanssiparketilla kun parempikin parkettien partaveitsi, no totuuden nimessä tuon partaveitsen voi kyllä unohtaa... mutta yrityksen puutteesta ei ainakaan voi Tapsukkaa syyttää! Ja ei vielä siinä kaikki… Jess, siinä meni myös parketilla pyöriessä Annelin tälläkin kertaa Tapsukalle omistettu yksi suosikki kappaleistani ”mustat silmät”. Wauu… olen otettu, Anneli olet kiltti! :-))



”Myös rumpalimme Jarmo sai oman suosikkinsa, ”liian pitkä matka kotiin” kappaleen muodossa. Annelin mukaan Jarmon mieli kappale… voipi olla, eihän tuota koskaan tiedä… Annelimme nääs! ;-)) Mutta ilman muuta kiva kappale. Aina yhtä vauhdikas ”saappaat ampuu lujaa” kappale päätti tämän mainion toisen setin. Encorena kuulimme niin ikään vauhdikkaan ”great bals of fire”! …Aivan huippu keikka jälleen! :-DD

Kotimatkakin meni hienosti, jos ei muuten kuin Jalasjärven pupuja ja kissoja väistellen. Kyllä muuten pupuissa riitti, ainakin sen yhdeksän taisimme matkan varrella niitä nähdä... se on näköjään kevättä myös pupunkin rinnassa..! ;-)) Kotosalla olin vasta aamu viideltä. Mutta ei valiteta... eikun uusiksi viikon päästä! :-)


Suuren suuret kiitokset suosikki ANNELILLE… kiitos myös kaikille kivoille keikkaystäville, nähdään! Jäädään odottaa viikon päästä sitä Kalliojärven keikkaa! :-))
Tapsukka :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti