sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

23.4.2011 - ANNELI - Teeriharju, Somero

Jälleen suosikki tyttöä Annelia kattoo…
Tuttua reittiä myöten… Oritupa, Tampere, Forssa, Somero ja perillä Teeriharjulla. Aluksi "Säykistä" omalla kyydillä Orituvalle, sieltä helpon Martin sekä Tarjan kanssa kimppakyydillä kohti Teeriharjua. Tämäniltainen keikka oli järjestyksessään kolmas Teeriharjulla, vaikka tuota matkaa kertyykin aika lailla. Joskus on tullut todettua, että matka ei ole liienmälti esteenä, kun keikalle PITTÄÄ päästä! ;-)) Kansaa olisi voinut olla enempikin, mutta meitä Anneli faneja oli jälleen kiitettäväsi saapunut Teeriharjulle kannustamaan suosikkiaan Annelia, jee... .-))

Hulvattoman hauskaa…
Anneli kipaisi lavalle pirtasakkana ja hymyilevänä… siitä jo pystyi päättelemään mitä tuleman pitää... vauhtia ja "vaarallisia" tilanteita! :-) …”liian pitkä matka kotiin”, ”jambalaya”, niillä päästiin hyvin alkuun. Hitailla valsseilla kuten "viimeinen valssi" jatkettiin, ja kun niistä päästiin tultiin alku-illan vauhdikkaisiin, kuulimme muun muassa twistin ”hullu yö”. Kun kerta Somerolla ollaan, niin saimme nyt sitä viimekerralla kyselemääni Baddingia, Kaunis Baddingin kappale ”laivat” oli siihen hyvä valinta, ja Badding huomaavaista Annelilta!

Ja mitä olisihan suomalaiset tanssit ilman kunnon humppa musiikkia, no ei sitten mitään… Vähän oli Anneli nuukalla päällä noiden kolpakoiden suhteen. Näin Anneli, ”vain kaksi näin pääsiäisenä”, siihen oli meidän tyytyminen! Mutta sitten seurasi tietysti se yksi meidän pravureista, ”auto tyttö”… kun vauhtiin päästiin niin mekin lauloimme, ja oikein antaumuksella väliin, ”mersu tyttö, mersu tyttö”!! …ja meillä oli tietysti "hauskaa" kun Annelilta laulu hetkeksi tais jopa katketa, kun me niin ponnekkaasti veisasimme… että mitähän nuo poijjaat taasen meinaa! Jee… ni-iin pojat on poikia!! ;-))


Kaikki kuvat täältä: tapsukka.kuvat.fi


Rumballa aloitettiin, ja Tapsukka sai sen omansa…  
Anneli oli tuskin lavalle ennättänyt toiseen settiin kun ilmoitteli pojille kysyvästi, ”aloitetaanko rumballa”? Ja näin tehtiin kun ”became mucho” alkoi soimaan ja parikseen se sai Annelin eka levyn kappaleen ”tahdo tietää en”. ”Oon juurillain ja ”ihoissa on virtaa” kappaleilla Anneli jatkoi… ”Ja seuraavana kuulemme Tapsukalle periteisesti osoitetun kappaleen mustat silmät”, näin Anneli samalla katsoen minuun siinä lavan edustalla… kiitos Anneli se lämmitti taasen hienosti! :-))
Kivoilla kappaleilla myös jatkettiin: Pikkusen arpomisen jälkeen, ne naiset, ne naiset... no pisettiin kuitenkin soimaan Taipaleen Reiskan ”olet täysi kuu”. ”Sehän meni komiasti”, antoi Anneli tunnustusta tuuraaja kitaristi Ernolle!  ”Mikä sun nimi on” ja pitkästä aikaa tulleella kauniilla kappaleella ”toivoisin niin” jatkettiin musisointia...


Korkoa kuin pikalainassa…
”Ne na na na”, se yksi meidän suosikki kappaleista pääsi vauhtiin… ja kun kerta niistä koroista, kuin pikalainassa siinä kerrotaan, esitteli Anneli hauskasti omat korkonsa kääntäen ne että varmasti lavan edustalle nähdään , että täältähän ne korot löytyy! Nokkelaa ja mainiota tilanne komiikkaa… Anneli sen aina hienosti taitaa… siitä me pidämme, hyvä Anneli! :-)))

Vippikin oli mainiossa vedossa... meidän kaikkien "hei pianomies" esitti välillä vallan mahdottomia saundeja, taikuri on taikuri! Vanhaa Pekan lausumaa siteratakseni, "lavalla tapahtuu kummia.." :-))


”Se oli semmonen laulu”…
Rytmikkäästi taputtaen pyysimme Annelia taasen lavalle… siinä samalla puhelimme Liisan kanssa, että tulis nyt se emätä laulu, ja tulihan se sieltä "et saa musta emäntää", tarvinnut sitä toivoa. Vallan hauska ja kiva kappale, joka saa aina kaikki ne viimeisetkin tosikot hilpeälle tuulelle, no kuinkas muutenkaan… esityksen jälkeen Anneli totesi kivasti, ”se oli semmonen laulu”! ;-)) Siihen on hyvä päättää myös tämä tarinatuokio… jälleen oli mahdottoman kiva keikka, iki-ihanan Annelimme seurassa, jess… :-D
Sekosiko Siimasi…
Kaikissa hyvissä "ohjelmissa" pitää olla loppu kevennys… niin miksei myös täällä teksti puolella Tapsukan blogissakin? Alla nyt kuitenkin tämä Tapsukan "kevennys", - keskustelutuokio Annelin seurassa:
Heitin Annelille... ”Mää olen muuten opetellut muutaman sanan japania, uskotko”… ”arvaappas mikä on japaniksi Anneli kalassa”? Anneli katsoi tarkkana, odottava ilme kasvoillaan, ”niin”… jatkoin edelleen, ”se on, Sekosiko Siimasi”, täh… kerroin uudestaan, ”Sekosiko Siimasi”. Anneli siihen… pieni hiljaisuus, ja aivan makoisat naurut… kohta Anneli jatkoi, ”häää”… ja samalla kylkeen tökäten, ”tehän taidatte piruilla mulle”! ;-))
– Pitäähän Annelia nyt välillä vähän kiusotalla...! ;-)) …Sanonta: Kaikki muu on rakautta paitsi pureminen, näin! :-D

Tapsukka :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti