sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

16.4.2011 - ANNELI - Jyväshovi, Jyväskylä

Kotiedun turvin Jyväshoviin…

... Anneli siihen, pilke silmäkulmassa ihanasti hymyillen, ”kai minä nyt sen muistan, eikös se ole minun antama nimikin"… ;-)) Juuri näin, ja se kyllä minulle kalpaa, JESS…! :-))
Nyt voi kerrankin sanoa, että ei ollut liian pitkä matka kotiin… toisin sanoen meillä Kisun kanssa oli se kotikenttä etu tällä kertaa puolellamme, mitä nyt jotain viisitoista kilsaa suuntaansa, jess! Paikkana tietysti tuttu Jyväshovi. Jyväshovi on mielestäni keikkapaikkana yksi viihtyisimmistä, jos noista tanssiravintoloista puhutaan… aika monta ravintolaa on totta vie vuosien mittaan tullut jo tässä tsekatuksi! :-))


Kaikki kuvat täältä: tapsukka.kuvat.fi

Kevät perhonen hiuksissa…

Jyväshovi täyttyi illan mittaan täpötäyteen tanssikansaa ja me kaikki Anneli fanit vielä tietysti siihen päälle... Koitti se odottamamme illan kohokohta… Anneli asteli lauteille reippaana ja kauniisti hymyillen kuten Anneli vain voi… ja se ei ole vähä se! :-)) Perhonenkin oli näemmä lentänyt koristeeksi Annelin hiuksiin…  ”se on kevät nyt”, kuten Anneli sen minulle kertoili ennen keikka, siitä hiuksissa olevasta perhosesta kun kyselin! Ja sitten, eikun menoksi… kuultiin muun muassa, ”tien kuningas” ja se naapureille oivallisesti suunnattu kappale ”usko puolet mitä näät”. ;-) Totta kai kuulimme myös ne Annelin kivat humpat ”kolpakoita kaksi” ja se Annelin oma laulu ”mersu tyttö”, kuten me sitä ”auto tyttö” kappaletta nimitämme. ;-)) Tutuista Vaya con dios kappaleista kuultiin ”ne na na na” sekä rumba ”l don’t to know”  tuttuna Annelin suomenkielisenä versiona ”tahdo tietää en”. Kappale joka kuuluu mielestäni Annelin ensimmäisen levyn parhaimmistoon… ehkäpä se on kakkos kappale ”tanssin päivät, tanssin yöt” jälkeen. Eka setin päätteeksi kuultiin Sivonen Toiviainen käsialaa olevan ja mielestäni hyvä live kappale ”oon juurillain”. Näin mentiin ekasetillä! :-))

Muuten tulipahan jälleen mieleen eilisestä... Kukahan tään nyt viimeinkin selittäis, vaikkapa siitä paljonpuhutusta rautalangasta vääntämällä. Mikä ihme se oikein vetää meitä Anneli faneja aina vaan… vuosi toisensa perään keikoille. Eikä edes pitkä matka ole liiemmälti esteenä. Tälläkin kertaa paikalla ollut runsaslukuinen Anneli fanijoukko oli kerääntynyt ympäri suomenmaata, aina Turusta Kuopioon ja Joensuusta tuonne Pohjanmaan rajamaille asti? Näin se vaan menee... joku idea ja vastaus mulla tähän olis, että... no kyllä te sen tiedätte!! :-))  Annelissa on vaan sitä jotain, jee jee! :-)) 




”kai minä nyt sen muistan”… ;-)) 
Toisen setin aluksi kuulimme kappaleen ”liian pitkä matka kotiin”, ja kuten tuolla ylhäällä tulikin jo mainittua, tällä kertaa ei edes ollut kovin pitkä matka kotiin… mutta yhtä kaikki kappale on hyvä ja kestää myös sitä kuuntelua vuodesta toiseen! Tulevan levyn kappaleitakin kuulimme kuten muun muassa ”aivan liian kauan”. ”Seuraavaksi kuulemme kappaleen ”mikä sun nimi on”, Anneli esitteli seuraavaa kappalettaan. Totta kai siinä kyselin että, ”etkö sinä sitä vieläkään muista”? Anneli siihen, pike silmäkulmassa ihanasti hymyillen, ”kai minä nyt sen muistan, eikös se ole minun antama nimikin"… ;-)) Juuri näin, ja se kyllä minulle kalpaa, JESS…! :-))





Rokkia ja twistiä kerrakseen…
Loppua kohden laitettiin lavalta lisää tempoa, ja Anneli pääsi oikein kunnolla vauhtiin… jokunen huuteli jo sieltä lavan reunalta, ”laula Baddingin englantia”… ja sitä Baddingin englantia toki tulikin vaikkei niitä Baddingia kappaleita. Kuulimme todella sitä vauhdikasta menoa kappale toisensa perään… ”great bals of fire”, ”saappaat ampuu lujaa”, ”kaikki hyvin äiti” ja vielä sihen päälle ”blues suede shoes” …kyllä näky muuten niille toivojille nämäkin kappaleet hienosti kelpaavan, eikä kukaan muukaan jäänyt kaiketi Baddingia kaipaamaan. Niin tosiaan, ei ole muuten kuultu Annelilta Baddingia pitkään aikaan... jäädään kuitenkin kuulolle! Ja vielä noista reippaista kappaleista. Näitä reippaita kappaleita on aina yhä kiva kuunnella, ja miksei myös näin katsella kun Annelimme pistää niissä parastaan, jee..! :-)))


Ei vielä tässä kaikki, hurjien taputusten jälkeen Anneli asteli uudestaan lauteille... Encorena tuli jo se tuolla aiemmin kehumani, ja yksi suosikeistani ”tanssin päivät, tanssin yöt” ja siihen vielä toiseksi niin ikään rytmiks ”mennen tullen... ja tullen mennen”, kuten Anneli sen meille hauskaksi jälleen esitteli! :-))
Kiitokset vielä valloittavalle suosikillemme Annelille, jälleen kerran hienosta keikasta… eiköhän sitä taas viikon päästä tavata näissä samoissa merkeissä! :-))
Tapsukka :-))  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti