sunnuntai 1. toukokuuta 2011

30.4.2011 - ANNELI - Syvälahden lava, Kangasniemi

Kesälavan avajaisiin…

No niin, tätä on jälleen odotettu kuin kuuta nousevaa, eli  näitä kesälavojen avajaisia. Tänä vuonna sen kunnian sai Anneli ja Syvälahden lava Kangasniemellä. Matkaan lähdimme jälleen tutulla porukalla… Vaajakosken apsilta kohti illan keikkapaikkaamme Syvistä! :-))


kaikki kuvat täältä: tapsukka.kuvat.fi


Syvälahden lava, yksi parhaista…

Tuossa kevään mittaan mietittiin että näin vapun aikaan saattaa kesälavalla vilu yllättää… Mutta ainakin Syvälahden osalta pelko siitä oli turhaa. Lavalle oli asennettu talven mittaan lämmitys joka kesäkuumalla toimii myös jäähdyttäjänä. Se on myös hyvä jos muistelee vaikkapa viime kesää, jolloin lämpöä riitti vähän liikaakin! :-)) Mutta se idyllinen rannan karaokebaari on näin kylmällä ilmalla aika kolea paikka ilman lämmitystä, joten siltä osin kunnon kesää odotellessa… Syvikseen oli saapunut nytkin hyvin porukkaa tuosta koleasta ilmasta huolimatta, ja ilta oli muutoinkin varsin onnistunut! Anneli ja vippi oli saanut esiintyjä parikseen Teemu Harjukari & Taivaanrannan maalarit- yhtyeen.

Teemu Harjukari & Taivaanrannan maalarit: tapsukka.kuvat.fi




Annelin lahja… kaunis hymy…  

Anneli –  hänen yhdeksi tavanmerkikseen on muodostunut KAUNIS HYMY… siitä saimme jälleen nauttia oikein lavan  täydeltä. Jokainen sai Annelin kauniista hymystä oman osansa, jess… Toki kun tanssi keikoilla ollaan ei niitä Annelin hienoja laulujakaan kannata unohtaa... Ei ainakaan minulle tule heti mieleen toista artistia joka tulkitsee kappaleitansa noin hienosti, ja hymyässäsuin, laulun siitä kärsimättä… Anneli on Anneli! – Kyllä meidn vaan kelpaa!! :-)))

Eka setti minun osalta tais mennä osin sivu suun kun siellä lavalla kamerani kanssa juoksentelin. Kuvia otin oman kuvasivuston lisäksi myös Syvälahden kotisivuille!  Siellä sitä juoksenneltiin kaikenmaailman laitteita ja piuhoja väistellen… ja sattuipa siinä joku solistikin hyörivän mitä piti väistellä, kuka sitten lienee.. ;-)) - Jotain sentäs setistä jäi kuitenkin mieleen niiden valssien ohessa. ”Ihoissa on virtaa”… tähän on helppo yhtyä, vaikka väliajan makkara paikalle Anneli pohtikin… ”että mitähän se oikein tarkoittaakaan”? Me tiedämme... mutta jääkööt tällä kertaa arvoitukseksi, saatte itse kukin tykönänne sen päätellä!! :-DD



”Tien kuningas”…

Anneli aloitteli toisen settinsä rumballa kuten usein ennenkin… mikä ettei, hyvät nojailukappaleet noin tanssijoita ajatellen, ja miksei muutoinkin. ”Became mucho” ja ”tahdo tietää en” hoiti hyvin tämä tehtävän! Kuulimme tietysti myös sen yhden suosikeistani ”mustat simät”, josta on vuosien mittaan käyty Annelin kanssa leikimielistä ”kädenvääntöä” kenellä on ne mustat silmät? Minulle ne on Annelilla, ei siitä kahta sanaa… ;-)) ”Seuraava kappale kertoo Tapsukasta, tien kuningas”, jotenkin tähän tapaan Anneli esitteli seuraavaa kappalettaan! Vähän tuli puskista mutta mikä ettei kyllä kelpaa, ainakin noita kilometrejä kertyy hyvää vauhtia kun näillä Annelimme kivoilla keikoilla pyörii, näin! :-))



Jarmon suosikki kappaleella ”liian pitkä matka kotiin” jatkettiin. ;-)Tuli humpat ja vaikka on vappu niin, kolpakoita tarjoiltiin vain jälleen ne kaksi. Ehkä se olikin hyvä näin, kun kerta ”tien kuningas” jne… ;-)) Seuraavana olikin sen ”auto tyttö” humpan vuoro. Anneli oli heti meille sormi pystyssä tarkoittaen tietysti, ”nyt ei pojat laulella mistään mersu tytöstä”… kilttejä kun ollaa, tai ainakin kovasti yritetään, oli meillä suut visusti supussa. Mitä nyt vähän sitä hymyä meiltäkin löytyi, ei ossaa millään olla kovin vakavana kun kerta Annelin keikalla ollaan..! ;-))

Vauhtiin…

Kun noiden vaudikkaiden humppien myötä päästiin sopivasti hyvään vauhtiin… siitä oli hyvä edelleen jatkaa kappaleilla, ”hullu yö” ja ”great bals of fire”. Seuraavan kappleen alussa Anneli kuten mekin, vilkaisimme että onko Annelilla niitä saappaita... ei ollut, mutta eihän se menoa haitannut vaan ”saappaat ampuu lujaa” soi mallikkaasti!, Ja vieläkin jatkettiin vauhdilla, ”kaikki hyvin äiti” ja päälle ”blues suede shoes” … Jess.. makeeta menoo!! :-D

Andalusia ja Sevilla kutsuu…

Kivat oli pippalot jälleen kerran Annelin ja vipin poikien seurassa... Suurin kiitos sitä menee totta kai suosikillemme Annelille… kiitos ja syvä kumarrus! :-)) Mutta mitäs nyt… - aivan, parin viikon keikka tauko? Andalusia ja Sevilla kutsuu jälleen Tapsukkaa ja isin omaa tytärtä, silmäterää Sannaa. Mutta nou hätä, palaan jälleen Rönnillä! :-))

Tuosta vois vielä vähän jatkaa: Näistä Annelin keikoista jää aina mainioita muistoja jonnekkin tuonne mielen sopukoihin. Niitä on kiva jälkikäteen muistella vaikkapa yksin tienpäällä ajellessa… Onneks silloin ei kukaan ole näkemässä, ja vaikka nyt olisikin, ei sen välä... Mikähän tuota oiken vaivaa... joku itsekseen nauraja, vai? He eivät totuutta tiedä! :-DD

Tapsukka :-))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti