sunnuntai 29. toukokuuta 2011

28.5.2011 - ANNELI - Kukonhiekka, Saarijärvi:

…meillä ihoissa on virtaa virtaa tulta, hetket oon parhaat saanut sulta, sammuttaa en vois meidän tulta, enkä tahtoiskaan. Meillä ihoissa on virtaa virtaa tulta, kuulla nyt saat sen tässä multa, karkaa en meidän seikkailulta jos vaan jatkaa saan…
Viihtyisällä Kukonhiekalla…

Sen minun paremman puoliskon Kisun kanssa tällä kertaa reissuun ja kohti Kukonhiekkaa! Jo vuosien varrella tutuksi käynyt tanssipaikka Kukonhiekka on aivan ok! Siellä on vuosien varrella koettu jos jonkinmoista hauskaa. Eikä tämäniltainen Annelin keikkamme tehnyt siihen poikkeusta Mahdottoman kivaa oli jälleen... se on pakko sanoa… kuvankauniin suosikkimme hymytyttö Annelin seurassa, Wauu… :-DD....

Kaikki kuvat täältä. tapsukka.kuvat.fi


Kaunista kaunista…

Ennen Annelin lavalle tuloa arvuuteltiin kitaristi Arton ja sen kitaran virettä…. Arto aluksi pikkaisen valitteli, ”kitara on aivan pois vireestä”! Pekkapa siihen heti, ”ja kitaristi, aina tää sama, jokakerta”…. no, pientä huulenheittoa, mikäs siinä! ;-))

Hetken kuluttua olikin jo se odottamamme Annelin vuoro saapua lavalle, jess... :-))

Ja heti pääsimme keikassa hyvään alkuun kun Anneli aloitus kappaleessa kuulimme ”ne na na na”... ja me eikun niitä paljon puhuttuja stemmoja ohessa laulelee!
Muutoin Anneli eka setti koostui paljolti niistä perinteisistä tanssikappaleista, eli kuulimme hyvää tanssittavaa musiikkia!
Sitä ainakin tanssikansa kovasti pitää. Hyvä Anneli! Kappaleista voisi mainita vaikkapa ne "mustat silmät", sekä tälläkertaa valsseista ne hitaat valssit. Ja kuin vastapainoksi tietysti ne reippaan hauskat humpat, ”kaksi kolpakkoa”… kyllä vain ja  ainoastaan kaksi! ;-)) Sekä toisena se, ainakin meidän mielestä Annelin oma humppa ”auto tyttö”... tai oikeammin meidän mieletä se kuuluis olla, ”mersu tyttö”. ;-))

Toisena artistina oli Tommi Soidinmäki yhtyeineen. Muutaman kuvankin nappasin jotka löytyy myös tapsukka.kuvat.fi -sivustolta. Tommi oli minulle livenä uusi tuttavuus, aivan ok! :-))

Tommi Soidinmäki: tapsukka.kuvat.fi 


Vauhtia toiseen settiin…  
Toisen setin aluksi pojat kyseli Annelilta, ”milläs aloitetaan”… ”became mucho”, ”niinpä tietysti”! Ja näin mentiin. Vähitellen lisättiin lavalla vauhtia ja kuulimme muutamia, sanoisiko Anneli pravuri numeroita, kuten vauhdikkaat ”liian pitkä matka kotiin”, ”kaikki hyvin äiti”, Jambalaya, olet täysi kuu, jne. Ja tietenkin ehken se Annelin omin, ”ihoissa on virtaa”… ja sitä laulun kertomaa virtaa piisasi vaikka muille jakaa! Sitä vähän uudempaa kappaletta edusti ”tien kuningas”…kappale jossa lauletaan sanoin, ”…pystyssä peukalo kolmas rekkavaunu jo, mut eivät pysähdy, tien reu…” ja mitäpä tuohon kohtaan arveli sitten minun vieruskaverini lavan edustalla… ”tuo nyt ei pidä kyllä paikkaansa”, sanoppas siihen muuta! ;-))


Annelilta upeeta tulkintaa…

Sitten muutamaan keikkaan kuulimme Annelilta mainion kappaleparin ”nousevan auringon talo” ja perään Vaya Con Dios kappaleen ”time flies”. Oli siinä porukoilla taasen ihmettelemistä miten hienosti Anneli nämäkin kappaleet hoitaa, jess! Anneli on taitava artisti, me sen ainakin tiedämme! :-))

Kiitokset Annelille, sekä kiitokset myös kaikille kivoille keikkakamuille. Toki noita vipin poikiakaan unohtamatta... hauskaa oli. Parin viikon päästä palaamme! :-))

Tapsukka :-))

Anneli ja vippi mukana Kukonhiekan iltapäivätansseissa...

Jo aiemmin päivällä Anneli ja vippi oli tanssittamassa Kukonhiekassa kehitysvammaisten kevättansseissa... "On niin mukava tavata tuttuja, kuulla iloista ja hauskaa musiikkia", eräs paikalla ollut tanssija tiivisti tunnelmaa. Kymmenet muut ovat varmasti samaa mieltä, sillä juttua ja puhensorinaa piisasi. Osansa hyvään tunnelmaan toi laulajatar Anneli Mattila ja Vip-orkesteri.

"Huima ero tavallisiin päivätansseihin, joissa vain hiihdellään ympäri salia. Näissä tansseissa jorattiin heti ekasta biisistä", vip-rumpali Jarmo iloitsi. Anneli esiintyi ensimmäisen kerran kehitysvammaisten tansseissa. Isosisko Anne oli evästänyt, "että kannattaa soittaa rokkia ja twistiä" - Oikeassa oli, sillä lattia täyttyi nopeasti iloisista tanssioista. "Saa nähdä onko iltatansseissa yhtä hyvä meininki", Anneli jatkoi. Kehitysvammaisten kevättanssit on jo perinne, sillä ensimmäisen kerran tapahtuma järjestettiin 16 vuotta sitten Kouherossa. :-))


Tapsukka :-))   

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti