sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

11.6.2011 - ANNELI - Mäntsälän lava, Mäntsälä

”Matkaan taas kuljen nyt suuntaa vaan en kysellyt”, - ja näin sitä taasen mentiin… mitäpä nyt tuota turhaan kysellä. Nyt on viikonloppu ja suunta selvä, ANNELIN keikka ja Mäntsälän suurlava kutsuu! :-))

tapsukka.kuvat.fi

Leopardi – pantteri – lumileopardi…
Anneli oli pukeutunut tällä kertaa pilkulliseen nättiin mekkoon, olisikohan se pilkku kuvio ollut mustapilkkuinen leopardi... leopardi eli pantteri, vai jopa se lumileopardi, kukapa sen tietää. Jokitapauksessa sievä oli, kuten kantajansakin! :-))

Ja kyllä oli reipasta menoa jälleen… niin Annelilla kuin vipin pojillakin! Ei aikaakaan kun jo hyvään vauhtiin päästiin, ja jos ei näillä niin milläs sitten… ”Liian pitkä matka kotiin”, ”tanssin päivät, tanssin yöt”, sekä floksin puolelta ”aivan liian kauan”. Valsseilla jatkettiin kuten vanhalla klassikolla sieltä vuosien takaa ”rantakoivun alla”… ja kun tuota tämän keikan viimeistä kuvaa katsoo, siellähän se rantakoivu ja oikein kolmena kappaleena. Kyllä siellä muuten kelpais näin suviyönäkin… juupa juu! ;-))

Ja tulihan ne hauskat humpat myös kuten ”kaksi kolpakkoa”, ja se arvauskin kolpakoiden määrässä meni aivan kohdalleen. Mitä nyt Anneli rupes kappaleen lopuksi pikkaisen liioittelee... kokonaista kaksikymmentä! Vaikka on tuo kuuma helleviikko takana, on se aika paljon, no huh huh! No ei vai... voi sit meitin mainiota Anneliii… ;-)))))



Vielä on kesää jäljellä…
Toinen setti aloiteltiin tutulla kappaleella ”rakkauden muistomerkki”. Vaikka siinä vähän hitaampaa kappaletta mentiin niin, jokin kaveri lavan edustalla otti kännyllä kuvaa Annelista. Tuumas kuvan oton jälkeen äänekkäästi ja vähän pettyneen oloisesti, ”jotenkin vähän heilahti”! Anneli siihen nokkelana tyttönä, ”eli pysy paikallas!” ;-)) Näin se menee… kun tuota meidän mainiota Annelia kuvaa pitää olla nokkela että mukaan yleensäkin pysyy. 

Tämä äskeinen kuvaaminen kirvoitti meitä helpon Martin kanssa omaan tulkintaamme… ”Anneli onkin rokotettu gramofoni neulalla”, ja toinen siihen jatkoi, ”ja monta kertaa”. ;-)) Tapsukka sai Annelilta myös sen oman kappaleen ”mustat silmät”. Anneli kyllä muistaa, tak tak…!

Toisella setillä kuulimme nyt valsseista ne hitaat valssit. Voi että sentään kuinka upeesti Anneli tulkitsi jälleen tämän todella kauniin valssin ”viimeinen valssi”, wauu! Toisena valssina kuulimme ”käy uudelleen eiliseen. Kun tuolla aiemmin tulikin mainittua oli myös vipin poijaat vauhdikkaalla päällä, kuten kappaleessa ”Ihoissa on virtaa”, - ja kas kummaa Tepon soolo sen säveliksi meille kertoi, ja aivan oikein ”vielä on kesää jäljellä”, hyvä pianomies! :-)) Ja kuin tuon edellisen kesän jatkon vakuudeksi pörräsi lavalla ampiaisia sun muita ötököitä aivan riittämiin. Välistä Annelinkin piti hyttysiä kauemmas puhallella, kun suuhun melkein tuppasivat! ;-))



Vähän sitä Lontoota…
Kuten tavallisesti setin loppupuolella tempoa laitetaan lisää, ja saimme lavalta kappaletta ”great bals of fire”, ja tais siinä Pekkakin saaha omansa veikeän hymyn kera. ;-)) Seuraavassa kappaleessa ”saappaat ampuu lujaa”… Anneli pisti tulemaan välistä sitä Lontoota, en muuten muista että näin olisi aiemmin lauleltu… kiva kiva!

Encorena kuulimme koskettavan tarinan kappaleessa, ”sinä huomasit ne linnut”. Mainittakoon että tämä Annelin jo sinkkuna ilmestynyt kappale ”sinä huomasit ne linnut” on saanut hienosti radiosoittoa. Heti julkaisun jälkeen se nousi listoille ja on siellä edelleen yksi listan vanhemmista kappaleista. " Sinä huomasit ne linnut" on jo kahdeksatta viikkoa listoilla… Ja onhan siellä samaisella listalla myös meidän pirtsakka pikkusisko Anittakin eka sinkullaan, ja hyvin onkin. :-))  Toisena encore kappaleena tuli ”sataa", no vettä ei kyllä tullut... mutta ehken tänään sitten, jos on noihin ennusteisiin uskomista...

Täältä löytyy soittolistat: soitto lista

Aivan mainio keikka jälleen, ainakin Tapsukalla oli kivaa, ja niin oli Annelillakin, kun sitä tulin kysyneeksi keikan jälkeen… KIIIITOOS! :-))
Kiitos myös kaikki te runsaslukuisesti paikalla olleet keikkakamut... tapaamisiin kesän keikoilla!

Tapsukka :-))
Kaunista kesäöistä järvimaisemaa kotimatkalta... (Jyväskylä/ Korpilahti)
 Kyllä kelpais tuonkin rantakoivun alla... kuten laulussa ikään. ;-)) Tietoja
kuvasta: Nikon runko/ Nikon 24mm + ISO 1600 + 1:25s + f 9 + salama f -3.0.

Kävijöitä tapsukka.kuvat.fi - kuvasivustolla…
Kun tuo kamera tahtoo olla lähes aina keikalla matkassa, niin rupes kiinnostaa mitenkä noita keikka kuvia käydään kattomassa tuolla kuvasivustolla tapsukka.kuvat.fi ? Tuon laskupuolen hoitaa minulle näkyvä monipuolinen laskuri. Ilokseni huomaan että kävijöitä sivustolla on riittänyt todella hienosti… Anneli ja likat näemmä kovasti kiinnostaa, no mikä ettei! :-))

Joitain lukuja vois vaikka kertoo. Kuluvan kesäkuun vilkkain päivä tähän asti on ollut viides päivä, eli se viikon takainen sunnuntai. Silloin sivustossa oleva kuva oli aukaistu kokonaista 12095 kertaa! Maittain jos kävijöitä katsoo, eniten on tietysti yksittäisiä käyntikertoja Suomesta. Eli silloin edellämainittuna sunnuntaina oli  Suomesta sivustolla 429 käynti kertaa. Seuraavana kansakuntana tulee, yllätys yllätys USA 198:lla käyntikerralla. Tämä USA:n suuri kävijämäärä ei ole mikään poikkeus. Itseasassa USA on ollut jatkuvasti käyntimäärien suhteen kokoajan toisena Suomen jäkeen. Kaiken kaikkiaan kuva sivustolla on vuosien varrella jokin kuva aukaistu lähes jo kuusi miljoonaa kertaa! Tapsukka on tyytyväinen… :-))))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti