perjantai 24. kesäkuuta 2011

23.6.2011 - ANNELI - Hiekkaranta, Virrat

Kaikenlaista sitä ikävissään…
Johan siitä edellisestä keikasta onkin ennättänyt vierähtää parin viikon verran. Se on paljon se, ainakin tässä tapauksessa! Mutta pikkulohtua onneksi toi edellis viikon vaihteeseen tuo aika kattava oma nauhoite arkisto… Saanko luvan - Kesäillanvalssit – Bumtsi bumit – Leikin varjolla jne. Ja onhan noita cd-levyjäkin tuolla hyllyssä odottamassa soittajaansa…
 On juhla ja juhannuksen aika…
Mutta nyt ei murehdita - nyt on juhla ja juhannuksen aika. Ennen kaikkea ne mainio tunnelmaiset kesälavat kutsuu! Mikä olisikaan parempi tapa viettää juhannusta kuin kesälavat ja suosikki Annelin keikka… ei tule muuten heti mieleen! :-))) - Matkaan lähdimme sen paremman puoliskoni Kisun kanssa, ja vettä vihmoi oikein kunnolla, myrskyä olivat illaksi luvanneet.
Virtain Hiekkaranta on siisti ja todella hienolla paikalla oleva kesälava. Harmi vaan tällä kertaa kun tuo keli ei oikein suosinut, ekä päässyt noita kauniita maisemia ihailemaan… mutta emmehän me niiden kauniiden järvimaisemin takia tällä olleet, arvaatte kyllä! :-))

Huominen kokko karkuteillä...

Tuosta myrskystä pikkaisen, näin kertoman mukaan: Toissapäivän aikaan olivat Hiekkarannassa rakentaneet suuren kokon aattoillaksi... mutta kuinkas ollakkaan tuuli oli tempaissut kokon yöllä mukaansa, ja nyt kokko oli siellä lavan vastarannalla...!

Anneli lauteille...  
Anneli asteli lavalle puoli yhdentoista maissa… kauniisti hymyilevänä kuten aina! Aloittaen lista kappaleella ”sinä huomasit ne linnut”. Kuulimme ”hullua yötä”, ”oli kuuta ja iltaa” jne… Myös pikkuveli Arttu oli lähtenyt mukaan, ja ei siinä auttanut kuin rumpujen taakse vaan, ja valssia ”rantakoivun alla” säestämään. Aika taitavasti Arttu jo noiden rumpujen kanssa pärjää… selvästi jo ammattilaisen otteita! :-)) Kuulimme tietysti myös ne hauskat humpat, - ”parit kolpakot ja mersu tytöt”. ;-))
Nyt jos ei koskaan... ”lailla myrskytuulien”…
”Seuraavana saapuu lavalle taitava Anneli Mattilaaa…”, jotenkin näillä sanoille toivotti illan toisena esiintyjänä ollut yhtye Neljänsuora Annelin toistamiseen lavalle… Juuri näin! :-))
Tuosta yhtyeestä Neljänsuorasta vois mainita, että heillä oli hyvä meno lavalla, ja ennen kaikkea heitä voi kiittää myös ulkoisesta panostuksesta, valoineen, savuineen päivineen, ainakin kuvaaja siitä pitää… tietysti herää kysymys onko tämä jo vähän liikaa, jonkin mielestä oli... minun mielestä ei. Varsinkin jos ja kun se antaa oman lisänsä kokonaisuuteen, kuten eilen illalla onnistuvasti Neljänsuora sen toteutti! :-)) 
Neljänsuora kuvissa: tapsukka.kuvat.fi



Ja sitten palataan pääasiaan eli illan ihastuttavaan solistiin Anneliin… Jarmon tään mainion vipin rumpalin riemukaiden kättelyjen jälkeen asteli Anneli jo kohta lavalle... Annelin toisen setin aloitus kappaleina oli ”nousevan auringon talo” - sekä toisena Vaya con dios kappale ”time files – aika rientää”, kuten Anneli sen meille esitteli. Kyllä soi Annelilla jälleen hienosti, ei voi kuin ihailla. Ei muuten suotta Neljänsuorakaan Anneliamme kehaissut! :-))

Mutta seuraava ja vähän harvemmin nykyjään kuultu ”lailla myrskytuulien” osu nyt aivan kuin se nenä päähän, ainakin jos ulos vähänkään vilkaisi. Liekö tuo keli Annelia ”innostanut” tuohon myrskytuuleen… mutta hyvä valinta ainaki tämän illan ohjelmistoon...


Mitä ihmettä…
”Seuraavana kuulemme kappaleen ”rauhaton sielu”, Anneli esitteli seuraavaa kappalettaan, mutta mitä ihmettä, minulla ainakin tuolla omassa levykokoelmassa kyseinen sinkku kantaa nimeä ”et saa musta emäntää”… ja edelleen mitä ihmettä! ...niinpä niin, eihän sitä koskaan tiedä, kun Anneli heitti kappaleen jälkeen, ”näin ainakin tällä kertaa”, heh heh!! ;-))... Kun tuosta emäntä laulusta on päästy jatkettiin rumban tahdissa. Setin lopuksi otettiin kuin loppukiriä ikään illan koitoksesta vauhdikkaalla ”great bals of fire” kappaleella ja perään kuultiin tuttua Nancy Sinatraa, ”saappaat ampuu lujaa”… näin setin päätteeksi!
Jos tähän iltaan oli Annelilta sopiva kappale ”lailla myrskytuulien”, niin ei jäänyt yhtään huonommaksi encorena kuultu ”tien kuningas”… se nimittäin käytättää minuakin vielä juhannuksen aikana parillakin keikalla, - näin olis tarkoitus! :-)))
Hieno ilta Hiekkarannalla…
Kyllä oli hieno keikka-ilta jälleen taitavan Annelin seurassa, Kiiitooos! Ei sovi unohtaa myös osaavaa ja varsin rempseissä tunnelmissa säestänyttä vippiä! :-)) Kiitos myös niille kivoille keikkaystäville… ja tässä yhteydessä myös erikois kiitos ystävälleni Soilelle, oli kiva taas nähdä. – palaamme Vimpelissä!  
Anneli, ”olokaa ihmisiks”! :-)))

Annelille tuliaista... mikäs tämä mahtaakaan olla? ;-))

Menoa Neljänsuoran malliin... :-))

Tapsukka :-))



  
    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti