sunnuntai 15. toukokuuta 2011

14.5.2011 - ANNELI - Rönnin lava, Orivesi

Sinä huomasit ne linnut…
”Olimme kauniita ja suoria. Valheista ei tiedetty mitään. Peloton sydän siirsi vuoria. Tie oli auki länteen, itään. Osasit soittaa hienosti kitaraa… Sinä huomasit ne linnut. Sanoit mustat on mun, ja valkeat sun… Sanoit valkeilla on pidemmät siivet… Sinä huomasit ne linnut… Sinulle vein kukat eilen ja tänäänkin. Kaipaan sua niin; vieläkin. Silmät kiinni näppäilit kitaraa. Taivaassa varmaan myös soittaa saa…

     
Jälleen päästiin asiaan…

Parin viikon jälkeen päästiin taasen oikein asiaan eli keikalle… ja mikäs sen mukavampaa... Tällä kertaa Anneli oli keikkailemassa perinteikkäällä Rönnin lavalla Orivedellä. Kertoman mukaan ensimmäinen tanssi lava Rönnille on rakennettu jo vuonna 1949, joten niitä mainitsemiani parinteitä Rönnillä todella piisaa! :-))

Ihoissa on virtaa…

Ihoissa on virtaa, tuon tutun laulun sanoin… sitä tuntui Annelilta ja vipiltä kyllä löytyvän vaikka muille jakaa! "Ehken sitä olis voinut Tapsukallakin hivenen enempi olla… liekö väsy iskenyt, vähän oli vaisua meininkiä... aina ei voi onnistua"...

Anneli asteli lavalle valkeassa mekossaan, tyylikästä… :-)) Kuulimme eka setin alkajaisiksi tulevan levyn kappaleen ”aivan liian kauan”. Seuraavan kappaleen ”ne na na na” esittelyn jälkeen… takaani kuului, ”se on se stemma kappale”! Juu näin on, se on juuri se meidän stemma keppale. Terveiset tässä yhteydessä vaan hänelle… hänelle, kauniille ladylle! :-)) Jostain kauempaa takaani kuului kohta perään, ”hyvän näköinen”… pieni hetki ja Anneli siihen, ”ei kai”, ja ne kauniit hymyt siihen päälle! Jos nyt aivan rehellinen olen, tuo edellinen toteamus osui minunkin mielestä aivan kohdalleen, näin! :-))

”Seuraava satu kertoo mustista silmistä”. Anneli esitteli hauskasti seuraavan kappaleensa, ja ne ”mustat silmät” rupesi soimaan. Siitä kappaleesta Tapsukka tykkää! Eka setin päätteeksi kuultiin vauhdikkaat twistit ”oli kuu oli ilta” sekä Annelin omalta levyltä kappale ”hullu yö”!




Sanoit mustat on mun, ja valkeat sun…

Toinen setti, kuulimme muun muassa… valssit, rumbat, humpat, kuten kesäisellä tanssilavalla kuuluukin!

Päästiin encore kappaleisiin… Anneli kirmaisi paikalle oikein vipin fanfaarien soidessa. Ekana kuulimme makeen ”great bals of fire” kappaleen. Ja keikan päätteeksi Annelin viimeisimmän sinkun ”sinä huomasit ne linnut”… ”Olimme kauniita ja suoria. Valheista ei tiedetty mitään. Peloton sydän siirsi vuoria. Tie oli auki länteen, itään. Osasit soittaa hienosti kitaraa… Sinä huomasit ne linnut. Sanoit mustat on mun, ja valkeat sun… Sanoit valkeilla on pidemmät siivet… Sinä huomasit ne linnut… Sinulle vein kukat eilen ja tänäänkin. Kaipaan sua niin; vieläkin. Silmät kiinni näppäilit kitaraa. Taivaassa varmaan myös soittaa saa… Kaunista ja koskettavaa!!

Annelille Sevillan tuliaiset…



Eihän sitä nyt ilman tuliaisia kehtaa… suklaata ja vähän muutakin! :-))

Tapsukka :-))  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti