sunnuntai 15. toukokuuta 2011

15.5.2011 - ANNELI - Nuutajärvi päivät, Urjala

Aamulla taasen pirteenä, kuinkas muuten…
Nuutajärvi päivät alkoivat jo aamulla kymmeneltä… joten oli hyvä että vanhin tyttärestäni pitää majaa Tampereella jossa oli hyvä yöpyä eilisen Rönnin jälkeen… ja pyhä aamuna pirteenä kohti Urjalaa ja Nuutajärvi päiville. Ja kuten tuosta alla olevasta kuvasta huomaatte meidän oma suosikkimme Anneli se vasta pirtsakkana olikin... piiitkän ja hyvin nukutun yön jälkeen! :-D

Ja miksaus ainakin toimi... Anneli oli tarkkana!! :-))
Kaikki kuvat täältä: tapsukka.kuvat.fi

Tapsukan tuomat Espanjan tuliais suklaat on jo syöty ajat sitten... hyvää kuulema oli, näin minulle vakuutettiin, hyvä näin! :-))  Annelin esiintyminen oli jaettu kolmeen puolentunnin osaan, ja eka osa alkoi jo vartin yli kymmenen aamulla. Ei nyt aivan normaalia ollu, mutta näin tällä erää mentiin. Ensimmäisen osan Anneli aloitti ”suojaan” kappaleella, ja sen päälle "tanssin päivät, tanssin yöt" kappale... miksei siihen vois lisätä vielä ne aamutkin, kun tällä kertaa näin varhain kerta liikkeellä ollaan... Kuulimme lisäksi muun muassa kappaleet, ”liian pitkä matka kotiin”, ”mikä sun nimi on” sekä viime talvena Annelin ohjelmistoon tulleen uuden kappaleen ”tien kuningas”.



Annelin toinen puolituntinen aloitettiin rauhallisesti ”rakkauden muistomerkki” kappaleella… "sitä periteistä suomi iskelmää kuullaan seuraavaksi", kuten Anneli sen meille kertoili ennen seuraavan kappaleen ”usko puolet mitä näät” alkua. Kappaleen jälkeen Anneli vielä lisäsi, ”tää kertoi ilmeisesti sitten naapureista”! Vipin pojat innostu jostain aikalailla... ties mistä, meni ainakin minulta ohitse. Mutta Anneli oli kaiketi ajan tasalla todetessaan, ”joku tarttee näköjään kahvia”… ja juuri sopivasti aloitettiin toisen puolituntisen viimeistä kipaletta ”nousevan auringon talo”, joten sitä kahvia oli kohta tarjolla… ja hienosti taasen ”nousevan auringon talo” soi Annelin tulkitsemana! :-))


Vedettiin oikein takki auki…
Viimeisin puolituntinen aloitettiin hauskasti kappaleella ”rauhaton sielu”… eli sillä niin sanotulla emäntä kappaleella. Se vain saa aina meidän kuten Annellekin hymyn huulille… ”näin on” tuumas siihen Anneli kappaleen jälkeen! ;-)) Koskettavalla ”sinä huomasit ne linnut” kappaleella jatkettiin heti perään. Seuraavana kuultiin Tapsukan omana toiveena tullut kappale ”time flies”, eli "aika rietää" kuten se useasti keikoilla esitellään. Tak tak! :-)) Ja kun siitä oli selvitty tuumas Anneli, ”vaati niin paljon keuhkoja että takki piti oikein aukaista”, aika veikeesti todettu! ;-))

Encore myös kuultiin ja tällä kertaa tuli rytmikäs, vanha tuttu ”mennen tullen” kappale… kyllä svengaa!
Hieno Anneli viikonloppu… siitä suurimmet kiitokset ansaitsee, no kukas muu kun suosikki tyttöni Anneli, tak tak! :-))

Ja vielä noista kuvista vois sanoo... eli, tais se kuuluisa mopo pikkaisen keulia, meinaan aika monta tuli napsittua! ;-))

Sannan kaa Sevillassa…

Sanna työnsä ääressä... lomalla!

Kuvaa ja pikkaisen tarinaa Sevillan reissusta: tapsukka.kuvat.fi

Tapsukka :-))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti