lauantai 6. elokuuta 2011

5.8.2011 - ANNELI - Jyväshovi, Jyväskylä

Pieni mökkiloma on nyt takanapäin ja samoin kun se viime viikonvaihteen laiturin nokalla varpaiden uittaminen... siinähän kävi ettei kun yhdelle keikallekaan ennättänyt… eli nyt päästään taasen siihen oikeaan asiaan ja päiväjärjestykseen… keikat odottaa, ja lomat sikseen ainakin vähäksi aikaa! ;-)) 


Jyväshovilla…
Eipä ollut liian pitkä matka kotiin tälläkään kertaa… sen huomion teki myös Annelikin meille keikan jälkeen mainiten, ”nyt ei ole teillä pitkä matka kotiin”, eipä niin! Todellisuudessa matka on jotain kuutisentoista kilometriä suuntaansa. Itse keikka oli Annelin osalta jo Jyväshovissa yhdeksäs keikka missä olen itse ollut mukana.
Anitta oli lähtenyt keikalle siskonsa seuraksi, mutta lauluja emme tällä kertaa Anittalta kuulleet. Taitaa se nuori ikäkin... no, sillee hyvä niin eipähän tule ainakaan mitään sanomista! 
Jyväshovi on yleensä ollut siisti ja asiallinen paikka… mutta eilen sen mainetta ainakin minun silmissä pilasi joku känniörveltäjä joka häiritsi omalla käytöksellään muita mukana olleita, aina käsirysyn asti, ja kertoman mukaan myös nyrkkejäkin käytettiin! Siihen vääntoon ei saatu apua järjestysmiehiltä, vaikka heitä jopa orkesterin toimesta kuuluuteltiin paikalle tilannetta rauhoittamaan… ja mikä vielä ärsyttävää että tämä häirikkö häiritsi käytöksellään myös paikalla olleita naisia… todela ala-arvoista ja törkeää käytöstä tältä känniseltä! Mielestäni myös Jyväshoville menee tästä väännöstä pitkä miinus ravintolasalin järjestyksen pitosta, tai paremminkin tässä tapauksessa sen puutteesta! :-((

Pääsemme taasen tähän samaan… viina on viisasten juoma! :-DD


Se Tepon kyselemä apinasuodatin, "olikos päällä"... oli kyllä ja pelitti kaiketi aika hyvin... eikö vain! ;-D
tapsukka.kuvat.fi

Puutakin koputeltiin…
Anneli pääsi aloittamaan oman osuutensa vasta puolenyön jälkeen, eli aika myöhään! Ilahduttavaa oli puolestaan että paikalla oli todella paljon porukkaa, aina jopa tungokseen asti.
Anneli aloitteli ”suojaan” ja ”ihoissa on virtaa” kappaleilla. Vipin pojatkin oli jälleen mainiolla päällä. Vaikkapa näin... kun rummuista virvelit ja tomit loppuivat kesken, otettiin taustan paneeli seinäkin avuksi… Anneli tuon paneeliseinän koputuksen totesikin oitis kappaleen jälkeen… ”kun rummut ei riitä otetaan seinätkin apuun, rummuissa Jarmo Keihäsvuori”. Pekka pisti sieltä takaa vielä lisää… ”koputeltiin seinää... puuta, puuta paremminkin koputeltiin”, heh heh! ;-))
Sitten muutaman keikan kuultiin Annelin levyttämä kappale ”lailla myrskytuulien”, sekä myös vanha CCR- hitti ”have you ever the rain, sataa”… ja Jarmo taasen tässäkin vauhdissa, kesken kappaleen huudahduksella, ”jeah baby” samalla Anneliin vilkaisten, että näin! ;-))


Anneli suorastaan kipaisi lauteille…
Toisen setin alkajaisiksi Anneli suorastaan kipaisi lauteille musiikin jo samaan aikaan soidessa. Saimme kuulla aloitus kappaleena Annelin viimeisimmän sinkun ”sinä huomasit ne linnut”. Kuulimme vielä toisella setillä muun muassa kappaleet ”mustat silmät”, - niin muuten... kenenkähän ne mustat silmät lienee! ;-)) … lisäksi kuulimme  vielä kappaleet ”liian pitkä matka kotiin”, ”oon juurillain”, ”aivan liian kauan” sekä jälleen Annelilta hieno tulkinta ”nousevan auringon talosta”.

Anneli esitteli seuraavaa kappalettaan jotenkin näin, samalla meihin vilkuillen. ”Joku on sitä mieltä että tää kappale kertoo minusta”, - pieni tauko hämmästyneen oloisen ilmeen kera, ”enhän minä ole rauhaton... kappale rauhaton sielu”… No, arvatenkin kuulimme perään oikeesti kappaleen ”et saa musta emäntää”! ;-))
Setin päätteeksi kuulimme omaan top kolmoseen kaikista Annelin kappaleista kuuluvan ”tanssin päivät tanssin yöt”. Encorena kuulimme Nancy Sinatran mainion hitti kappaleen jostakin sieltä kuusikymen-luvun puolesta välistä ”these boots are made for walkig, saappaat”! :-))
Kiitoksia suosikki tyttöni Anneli jälleen kerran… palaamme!  
Tapsukka kiittää! :-))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti