sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

29.7.2011 - ANNELI - Hiekkarannan lava, Virrat

Mökkilomalta keikalle…
Mökki lomalta Annelin keikalle Virroille… Ei ollut pitkä matka, mitä nyt vajaa tunti meni matkaan! :-))
Tää perjantainen Hiekkarannan keikka tarina tulee nyt vähän jälkijunassa, kun näin sunnuntai-iltana saan vasta tarinan julkaistua. Lauantaiaamulla mökillä htc:llä kovasti kyllä yritin, mutta en onnistunut kun tuon otsikon saamaan aikaiseksi. Tekstikenttä rupes sitten tökkimään, oli isoa oli pientä kirjainta miten sattuu... liekö kännyn päivityksen paikka tai jotain... vai pitäiskökän tutustua tuohon käyttöohjeiseen. Ehkäpä sen jälkeen seuraavalla kerralla ei mene hermo noihin laitteisiin! ;-))

Edit 6.8.2011: Uudet kuvat asetettu Hiekkarannan keikka tarinaan (Tarjalta lainaamallani kameralla otettuja).

Noh, kamera oli kotosalla, joten pari ”haparoivaa” känny kuvaa olis vaan tarjolla. Näkeepähän edes joten kuten tämän sisarusten hienon pukuloiston, vaikkapa näin malliksi… 
Annelin ja vipin esiintyjä aisaparina oli suosittu ja hyvää tanssimusiikkia soittava Pekkaniakan Pojat!  http://fi.wikipedia.org/wiki/Pekkaniskan_Pojat  :-)) Anneli oli saanut aina niin vauhdikkaan pikku siskonsa Anittankin mukaansa, joten musiikkia osasimme häneltäkin odottaa. Ja sitä myös illan mittaan saimme! :-))

Porukkaa oli rientänyt Hiekkarannalle todella paljon, niin ettei kaikki autot parkkialueelle edes mahtuneet... 


Kaunista pukuloistoa…   
Anneli aloitteli tällä kertaa vanhalla kunnon ”mennen tullen” kappaleellaan ja toisena kappaleena kuulimme ”liian pitkä matka kotiin”. Jatkossa tuli muun muassa valssit, kuten pitkästä aikaa kuultu valssi ”ilta Skanssissa”!  Hauskat humpat vielä tähän päälle… ja tälläkin kertaa tarjoiltiin vain ne kaksi kolpakkoa, enempi ei ollut tarjolla vaikka joku kuuttakin siinä pyyteli! ;-))
Seuraavaksi Anneli kutsui Anittan lavalle. Anittalle kappaleeksi Anneli oli valinnut Arja Havakan taannoin levyttämän ”usko puolet mitä näät”. Ja einoleino Anittahan pääsi taasen vauhtiin, laulaen muun muassa… ”liian paljon lepattavat Annelin huulet…”, aika pahan laittoi! Anittan todettua vielä kappaleensa jälkeen, ”aina Anneli laittaa mut laulaa yksin kun on outo kappale"… Anneli palasi samalla lavalle heittäen meille yleisölleen hymyssä suin jotenkin näin, ”usko puolet mitä kuulet”, heh hei.. ;-)) 

Nämä ”meitin” mainiot sisarukset jatkoivat yhdessä riemukkaalla duettolaulannalla… Baddingin laivat kuultiin pienten iloisten naurujen kera. Jos oli hauskaa tytöillä lavalla sitä oli meilläkin lavan edustalla! ;-)) Anneli jatkoi dueton jälkeen, ”seuraavaksi kuulemme Anittalta kappaleen ”jambalaya”, ja vitsaillen vielä siihen päälle, ”nyt ei Anitta voi ainakaan sanoa ettei olis ennen sitä laulanut, no ei vai!”… otte te kyllä aika mainioita sisaruksia. Verbaalinen hauska sana on mainiosti hallussa, jess..! :-))

Vielä tuohon sanan hallussa pitämiseen että, olen joskus lähtenyt heidän kanssaan sananvaihto kisaan... ei auta kakkoseksi tahtoo vaan jäädä! :-))


Aina jotain uutta tulkintaa…
Näin ne naiset… Annelin Espanja vaikutteinen musta ”sari” mekko oli tauolla vaihtunut housuasuun, ja taasen mentiin! ;-)) Toisen setin Anneli aloitteli hitailla kappaleilla, kuten coverilla oman levyn kappaleella ”rakkauden muistomerkki”. Kuulimme lisäksi vielä ”meidän kaikkien stemmalaulajien” suosikki kappaleen ”ne na na na”… niitä korkoja pikalainassa ei nyt kovin paljon enää ollut.. tää jopa varmisteltiin oikein yhteisvilkaisulla solistimme Annelin kenkiin... ei korkoja ei! ;-))

Annelilta kuulimme jälleen uutta… - uutta tulkintaa tällä kertaa muun muassa kappaleessa ”nousevan auringon talo”. Anneli kyllä tämän tulkinnan osaa aina tilanteen mukaan… riippuu paikasta… riippuu ”kenelle” milloinkin laulaa, jne… Hieno taito sekä oivaa ammatti-osaamista Annelin tapaan! :-))
Encoret mentiin twistien tahdissa… Joista "hullu yö" kuultiin toive kappaleena. Kiva keikka jälleen Annelin ja tällä kertaa myös Anittan seurassa… ootte sitten ihana ja mainio sisarus pari, mie tykkään! :-))


Tässä tämä alla mainittu sauna...  (kuva htc)

Yö saunaan Aito-kiukaan löylyihin…
Näin mökkilomalla kun ollaan niin pitäähän sitä joka päivä saunassa käydä. Nyt se jäi vähän myöhäiseksi… no, tämä oli tietysti mietitty jo etukäteen. Kahden maissa keikan jälkeen kipaisimme lämpöiseen yösaunaan Aito-kiukaan löylyihin, vain myrskylyhtyjen valaistessa saunan ikkunasta… makkara ja Foster,s myös maistui löylyjen jälkeen vallan makoisasti, ja voi että miten sen päälle nukutti makoisasti! :-))

Palaamisiin Jyväshovilla...
Näin tällä kertaa: Tapsukka :-))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti