sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

16.7.2011 - ANNELI - Hangan lava, Hankasalmi

Hangan lava ei pettänyt tälläkään kertaan…
Anneli Hangan lavalla... ja kuinkas muuten, me vietimme jälleen hulvattoman hauskan keikan Annelin seurassa. En tiedä mikä tähän vaikuttaa, mutta yhdidtelmänä Anneli ja Hangan lava... joka kerta ollut taattua menoa, kuten eilenkin. Näitä Hangan lavan Annelin keikka tunnelmia vois ehkäpä verrata tuonne vastaaviin keikka tunnelmiin Sievin Urjanlinnassa. Siellä on myös joka kerta vastaavanlainen hyvä meininki kuin Hangalla, jess... :-))

Näin se ehkä menee? Niin Hangan lavalle kuin Urjanlinnaan saapuu joka kerta keikalle runsaslukuinen Anneli- fanijoukko... Anneli sekä fanijoukko sen tunnelman kaiketi yhdessä rakentaa, näin luulisin... Anneli tietysti toimii aina reippaana innoittajana, kuin kapelimestari konsanaan, ja me olemme siinä riemurinoin hegessä mukana! 

Kaiken kaikiaan on hieno homma että Annelilla näitä uskollisia faneja aina vaan riittää. Ja ihmekös nyt tuo. Anneli osaa ottaa hienosti yleisönsa, musiikki toimii, jokainen paikalle saapunut saa Annelilta oman osansa... - katseista, kauniista aidosta hymystä... se on siinä! :-))


Keikkakuvat 2011: tapsukka.kuvat.fi
Hangan lava: tapsukka.kuvat.fi

Niin siinä taas kävi että Tapsukalta tais se kuuluisa mopo jälleen karata lapasesta, ja aivan totaalisesti… Kuvia tuli taasen otettua aika paljon ja hyvien yleisvalojen avustamana lähes kaikki kuvat noin ok. Ja eipä niitä kuvia malttanut millään roskiinkaan heitellä vaan kuvasivustolla ne piti lähes kaikki julkaista! Ei vaan näköjään malta... :-DDD

Ihanaa rokki mimmiä lauteilla…
Runsaslukuinen Anneli- fanijoukko oli jo hyvissä ajoin ennen Annelin eka settiä kokoontunut lavan edustalle odottamaan suosikkiaan... koitti aika ja Anneli saapui lavalle suurien aplodien saattamana, kuin rokki mimmi ikään, farkut jne. Nuorekasta ja kivaa! :-)) Pitkästä aikaa keikan aloitus kappaleena oli viime talvisen ”levyraadin” (levylaari -radio suomi)  ylivoimainen voittaja kappale ”hei pianomies”.

Näin kun kesälavalla ollaan niin, totta kai laitettiin soimaan myös valssit sekä humpat, kuten pitääkin. Näistä tanssikansa kovasti pitää. Twist kappaleilla ”hullu yö” ja ”oli kuu oli ilta” jatkettiin. Setin lopuksi kuulimme vielä hyvät nojailu kappaleet rumba rytmien tahdittamana.
Toinen setti aloiteltiin ”nousevan auringon talolla”, ja Annelin omalta levyltä kappaleella ”ethän mee”… tuumasimme siinä edessä, ”kyllähän me nyt tämä keikka loppuun katsellaan”! ;-)) ”Mustat silmät”, ja ”liian pitkä matka kotiin”, joten vähän vauhdikkaampaa kuulimme seuraavaksi.

Tangot tulivat kohta perään. ”Tuhon tiellä ollaan” esitteli Anneli ensimäistä tangoaan "tuhon tietä kuljen", jatkaen edelleen, ”nuorena sitä voi vaikka tuolla tuhon tiellä…” Kuin edellistä ”paikaten” kuultiin toinen tangoista Annelin esittelemänä: ”ettei nyt ihan tuhon tiellä oltais otetaan seuraavaksi… vie meidät rakkauteen”! ;-)) Ja pitihän Annelin Pekallekin jotain laulella, ”tää on sitten Pekalle”, ” great bals of fire”, näin Anneli ja kivat veikeät hymyt siihen päälle! ;-))

Yhteenvetona noin yleensä Annelin ja vipin ohjelmistosta. Annelilla kuten vipin pojillakin on hyvä ja monipuolinen tanssi ohjelmisto. Jokakerta ei esitetä samaa ohjelmistoa, vaan ohjelmisto sekä yksittäiset kappaleet vaihtelee paikan ja tunnelman mukaan. Tanssilajien valita on myös varsin selkeä... valssit, hitaat valssit, humpat, foksit, tangot, twistit, rumbat, rokit jne, ei mitään epämääräistä... Näin on hyvä! :-))

”Basso soolo... yhdellä nuotilla…”  
Ensimmäisenä encore kappaleena kuulimme koskettavan Annelin viimeisimmän sinkun ”sinä huomasit ne linnut”. Anneli esitteli seuraavaksi V.I P- orkesterinsa kokolailla seuraavasti: Teppo… Arto… ”rummuissa on aina iloinen rumpalimme Jarmo Keihäsvuoriii... on se siten kumma mies, ei koskaan huonolla tuulella, ja vielä mies”! Tähh, ja vielä mies... vai niin! ;-)) ...Anneli jatkoi edelleen yhtyeensä esittelyä hymyssä suin, kun nauruaan pidätellen.  "Seuraavassa kappaleessa kuulemme sitten kunnon basso soolon, kannattaa oikein kuunnella... basso soolo PekkaTenkula, kappale saappaat, these boots are made for walkin”! Ja kuulimme tottakai Pekalta sen basso soolon, jee… ;-)))
Kuten tuolla ylhäällä otsikko kertookin, Hangan lava ei pettänyt tälläkään kertaa! :-)) Kiitos Anneli, vippi ja kiva keikkaseura, palaamme! 

Anneli Hangan lavalla 2009: tapsukka.kuvat.fi 
Tapsukka :-))

Ps. Annelille toin taasen noita valokuvia hänen omaan keikkakuva albumiinsa. Taitaa jo kohta neljäs A3 – kokoinen kansiokin olla jo täynnä Annelin keikka kuvia… Ehkä sitten Anneli joskus vanhana mummona ”keikkastuolissa” niitä kuvia kattelee, että näin sitä nuorena keikoilla mentiin!.. Minulle on suuri ilo ikuistaa Annelia keikoilla, ja toivottavasti annan samalla iloa myös monelle Anneli- fanille! :-))
Kuvissa pari kuva-aukeamaa tuolta alkuvuoden keikoista...

Vielä noista juhannusajan synttäreistä...
En malta olla siteeraamatta jo tuolla juhannuksena syntymäpäivieni aikaan tullutta hyvien keikka ystävieni minulle toimittamaa onnittelu runoa:

”Seisoo mies kamera kädessä, aivan lavan edessä. On soma tyttö ”tähtäimessä”! Laulaa Anneli suosikkeja monia, myös Tapsukalle ”mustia silmiä”. Keikalle aina palaa mieli, kertoo tuloksista kuvien, blogien kieli. Niillä kavereitakin viihdyttää, muistoja kantaa, hyvää mieltä antaa. Taas vuosi on kuljettu keikkojen tiellä. Ei loppua näy, ei esteitä siellä. Siispä taivalta tätä yhdessä jatketaan ja Tapsukkaa synttäreinä onnitellaan! PALJON ONNEA! – Nukke-Leena ja Kari
Olen todella otettu kivasta onnittelu runosta, KIITOS!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti