sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

9.7.2011 - ANNELI - Honkahovi, Kuhmoinen

Laiturin tekoa olis takana parisen päivää Multialla Multianjärvellä. Hiki lensi ja vichyä kului ”litratolkulla”, oli meinaan aika lämmintä puuhaa... 

Eipä aikaakaan kun koitti taasen lauantai-ilta sekä samalla aika suunnata pikku mersun nokka tienpäälle, ja keikkaa kohti... Matkalla tulikin sitten jo sitä vettä oikein kunnolla, eikä hellekelistä enää ollut tietoakaan. Mutta menihän tuo sateinen matkakin, jos ei muuten niin Seinäjoen tango finaalia kuunnellessa. No onneksi sade ehti sopivasti hellintää kun saavuin Honkahoville, ja päästiin nauttimaan kesälavan kivasta tunnelmasta! :-))



tapsukka.kuvat.fi
Honkahovilla...

Tämäniltainen keikka Kuhmoisten Honkahovilla oli järjestyksessä minulle toinen. Se ensimmäinen keikka Honkahovilla oli toissakeväinen Kesäillanvalssi- ohjelman nauhoitus. Mukana silloin Honkahovilla oli myös Annelin lisäksi muun muassa isosisko Anniina. :-))

Kesäillanvalssi Honkahovi -09: http://www.youtube.com/watch?v=HiLzswyBubM


Honkahovi on ulkoisilta puitteestaan aika askeettinen, raakalautaa ja sillee, mutta kaiketi homma pääpiirteittäin toimii!

Sitten edelliskerran oli se esiintyjien väliaikainen lava purettu ja soittajat oli siirrettu sijansa taaksepäin kaiteiden taakse. Kuten tuosta jo kävi ilmi oli Anneli ja vippi hyvin piilotettu kaiteiden taakse, mutta musisointi toimi kuten pitääkin…

Vippi oli aloittanut jo yhdeksältä ja Annelin vuoro oli astua lavalle kymmenen aikoihin. Anneli aloitus kappaleena oli tällä kertaa ”ne na na na”, ja siitä päästiin seuraavaksi perinteiseen tanssimusiikkiin ”mustien silmien” vauhdittamana. Valsseista kuultiin muun muassa ”minä rakastan sinua”… sitä voi olla enempikin liikkeellä! ;-)) Pekka sai myös oman laulun Annelilta, ”usko puolet mitä näät”… näin Anneli! ;-))





Tangoa polttari porukalle…
Paikalle oli saapunut myös vajaa kymmenhenkinen naisista koostuva polttari porukka… vähän kuin empien ja anteeksi pyydellen Anneli esitteli seuraavan kappaleensa suunnaten samalla katseensa tuohon paikalle saapuneeseen polttari porukkaan… Anneli esitteli seuraavan kappaleensa jotakuinkin seuraavasti, "häitä ei kylläkään nyt peruta mutta, kuullaan tango tuhon tietä kuljen”... Ja tuo tunteikas tango ”tuhon tiellä kuljen” lähti hienosti soimaan Annelin mainiona tulkintana, kuten nyt entiseltä Seinäjoen likalta sopii odottaakin. :-)) ”Vie meidät rakkauteen” toisena tangona numerona osuikin sitten jo aivan kohdalleen polttari porukalle!
Uuden tulevan levyn kappaleista kuulimme tällä kertaa Annelilta muun muassa Esa Nieminen ja Kikka Laitinen käsialaa olevan ”aivan liian kauan”… encore kappaleina tällä kertaa vanha tuttu reipas ”mennen tullen” ja toisena niin ikään Nieminen Laitinen tuotantoa oleva mainio ”rauhaton sielu”… vai mikä sen kappaleen nimi nyt taasen olikaan? Kun kerta Anneli lavalla emännöi... niin "emäntä laulu" on mielestäni sopiva! ;-))
Hieno keikka jälleen… eikä ollut liian pitkä matka kotiin, KIITOKSIA! :-))

Tapsukka :-))


ps. Tätä kirjoittaessa kuuntelin samalla edellisiltaista Seinäjoen tango finaalia. Pieni kommentti finalista, tai oikeammin finaalistien saamista tuomari pisteistä: Tuomaristo koostui kolmesta miestä ja kahdesta naisesta. Kaikki miehet antoivat nais- finalistille täydet kymmenen – ja mies- finalistille yhdeksän pistettä. Naiset puolestaan antoivat mies- finalistille kymmenen - ja nais- finalistille yhdeksän pistettä. Mites se nyt näin… yksi plus yksi, miehillä oli enemistö, nainen voitti kisan! ;-)) Oma mielipide: Heikki oli näistä kahdesta finaliin päässeistä minun ehdoton suosikki! :-)) 

Kalusteiden koko ilmenee parhaiten mittakaavana toimivasta tulitikkulaatikosta!

Monesti kyseltyä…
Minulta monesti tuttavat kyselee, mitäs sinä olet töissä nyt viime aikona tehnyt? Toisaalta nuo kyselyt ovat välistä jopa kohdallaan kun työnkuvaani kuuluu yhtä sun toista… Tuossa yllä olevassa kuvassa on viimeisin työ projekti. Muuramen huonekalu tehtaan vanhat klassikko pöydät ja tuolit pienoismalleina. Mallien koko on mittakaavassa 1:12. Pelkästään yhteen tuoliin on käytetty 35 osaa. Kaikenkaikkiaan tekemääni kalusteisiinkäytin reilut yhdeksänsataa eri osaa! Aikaa kovasti vievää, mutta mahdottoman kivaa puuhaa…

Seuraava projekti töissä liittyy myös huoneleluihin. Nyt pitäis piirtää väri piirrokset vajaasta paristakymmenestä tuolista eri aikakausilta. Kukin tuoli piirrettynä A4- kokoon. Kivaa puuhaa ja siitä vielä maksetaan..! :-))
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti