sunnuntai 25. syyskuuta 2011

24.9.2011 - ANNELI - Kalajoen Viihdekeskus


Kalajoelle asti keikalle... 
Se oli lauantain keikka tällä kertaa Kalajoella Viihdekeskuksessa… keikkamatka oli aika pitkä, mutta eipä sen juuri väliä, kyllä matka jälleen kannatti, jess..!
Kokoontuminen illan suussa Keuruun apsille sieltä tutulla kimppakyydillä matkaan kohti keikkaa ja Kalajokea… kelit eivät meitä oiken suosineet, oli pimeetä ja vettäkin oli ilmassa.
Tapsukalla on lomat tältä vuodelta kokolailla lusittu eikä siten Annelin menneelle lapin rundille mukaan päässyt, harmi juttu! Siihen piti pientä lohdutusta tietenkin saada edes tään Kalajoen keikan merkeissä. Ja vielä… saatiinpa siinä Anneli samalla lapin rundilta kotia noutaa!! ;-))))


Hullun hauskaa... Veikeää ilmettä…
Anneli oli saanut tällä kertaa esiintyjä parikseen tutun kivaa rautalankaa soittavan yhtyeen Jani & Jetsetters… kyllä vain, kivaa rautalankaa! Kuten tuosta väliotsikosta käy ilmi meillä oli eilen aivan hullun hauskaa suosikkimme Anneli parissa... siitä alla lisää, ihoissa oli virtaa...
Ihoissa oli virtaa...
Keikan aloitus kappaleena kuulimme tutun ”suojaan”. Toisena saimme kuultavaksi tälläkin kertaa juuri oikeaan osuvan kappaleen ”ihoissa on virtaa”… ja virtaa todella Annelilla eilenkin piisas vaikka muille jakaa. Sen vois kiteyttä vaikka jotenkin tähän tapaan: Kyllä Anneli vaan osaa, kuten eilen… hienoa Annelin kappaleitten tulkintaa, kaikki nuo veikeät ilmeet, silmien pilke kaikille läsnäolijoille, ja tietenkin kaiken kruununa tuo Annelin ihana tavara merkki, aito kaunis hymy! :-D  


Toinen setti aloitettiin tunteikkailla tangoilla ”tuhon tietä kuljen” ja ”vie meidät rakkauteen”… kappale jossa Anneli laulelee ”suudelman jälkeen janottaa”... kappaleen jälkeen Anneli tuumaskin hyvin vakuuttavalla äänellä, ”näin on”, uskotaan uskotaan! ;-)) Kuulimme myös nämä tutut humpat ”kaksi kolpakkoa” ja tää Annelin oma humppa kappale ”mersu tyttö”. ;-))
”Tanssin päivät, tanssin yöt” ja ”liian pitkä matka kotiin” kappaleilla jatkettiin, ja siihen perään kauniin kappaleen Annelin tulevalta levyltä ”luotu lähtemään”… aika osuvia on nää kappaleet kun vaikkapa tuota Annelin toimenkuvaa miettii, miksipä ei vähän meitäkin kaikkine keikkamatkoineen. Lähteä vaan pitää, ja tuota matkaakin monasti piisaa aikalailla! Setin loppu puolella pääsimme jälleen nauttimaan Annelin upeasta tulkinnasta kappaleesta ”nousevan auringon talo”, on se hieno, jess... :-))
Ja saimmehan me vielä lopuksi sen stemma kappaleemmekin ”ne na na na”… ja niin antaumuksella me mukana laulelimme että henki meinas siinä jo kesken loppua…


”Mennäänkö naimisiin”…
Jossakin vaiheessa tanssilavalta kuului Annelille suora kysymys ”mennäänkö naimisiin”… Anneli toki sen hyvin lavalle kuuli ja nokkelana tyttönä heti siihen vastasi, ”ei kannata, sisko peruu sen kuitenkin”, että näin! ;-))

Kuten monesti ennenkin eivät kaikki näitä Mattilan tyttöjä toisistaan oikein erota… ”minä olen se Anneli”, joutui tällä kertaa Anneli itsensä esittelemään muutamille paikalla olleille kyselijöille… ;-))
Eikun takaisin lavalle…   
Tanssikansa ei päästänyt eilen Annelia kovinkaan helpolla. Anneli taputettiin kaksikin kertaa takaisin lavalle, eipä siinä mikään auttanut… Encorena saimme aluksi kuultavaksi ”saappaat” ja ”hullu yö”... yhä vaan jatkuvien abloodien jälkeen Anneli saapui toistamiseen lavalle ja pojat rupesi tapailemaan kappaletta "mennen tullen", "väärä kappale", Anneli tuumas, ja esitteli samantien sen illan viimeisen kappaleensa hienon coverin ”time flies”… ja siinä jälleen kuulimme Annelin hienoa tulkintaa! :-))
KIITOOS!
Tapsukka :-))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti