sunnuntai 16. lokakuuta 2011

15.10.2011 - ANNELI - Mäntymotelli, Mäntyharju



tapsukka.kuvat.fi

Mäntyharjulle...
Mäntymotelliin keikalle pitkästä aikaa… itse asiassa siitä viimeisestä Mäntymotellin keikasta on kulunut jo reilut kolme vuotta. Silloinkin motellilla keikkailtiin Annelin ja vipin- orkesterin tahdittamana! Mäntymotelli on muutoinkin tuttu eikä ainoastaan keikkapaikkana. Silloin joskus ”ennen vanhaan” tuli motellilla käväistyä aika useasti… ai, miksikö siellä? Silloisten reissujen tarkoitus oli jotain yhteiskunnallista vaikuttamista, tai ainakin sinnepäin!
Uutta musaa kehiin…
Annelin aloituksena kuultiin uusi ja vauhdikas kappale ”jos se on totta”. Kappale joka tulee myös Annelin ensikuussa ilmestyvälle uudelle pitkäsoitto levylle... kuluvan viikon torstaina Anneli oli vipin poikien kanssa harjoitellut kaiken kaikkiaan viisi uutta kappaletta. Illan mittaan saimme myös kaikki harjoitellut uudet kappaleet kuulluiksi. Kaikki nämä viisi eilen kuultua uutukaista tulee Annelin uudelle pitkäsoitto levylle! :-)).

Hyvää ja Annelin näköistä...
Vähän lisää noista uusista kappaleista. Jo tuolla aiemmin mainitun vauhdikkaan ”jos se on totta” kappaleen lisäksi kuulimme radiosoittoon jo ennättäneen kauniin kappaleen, ja samalla Annelin viimeisimmän sinkun ”seitsemäs taivas”. Näiden lisäksi saimme vielä kuultavaksi kolme vauhdikasta uutuutta "luihin ja ytimiin”, ”planetat kohtaa” sekä ”ilma kitara”!
Jaahas mitäkö mieltä olen sitten noista uusista kappaleista? Mielestäni nämä uudet kappaleet ovat aivan Annelin näköistä musiikkia, ja sopivat Annelille hienosti. Tässä vois vaikka käyttää vanhaa sanontaa, että sopii kun "nenä päähän". ;-))

Kukahan sitten lienee nää kappaleet tulevalle levylle valinnut… aivan oikein, Annelihan se! Ja mikä on vielä huomioitavaa. Kaikki uudet kappaleet sopii myös tanssikeikoille! :-)) 
Wauu...!! Tuskin maltan odottaa tätä tulevaa Annelin uusinta! :-))
Palatkaamme takaisin eka setin pariin.. setillä kuulimme näiden uusien kappaleiden ”jos se on totta”, ja ”seitsemäs taivas” lisäksi sitä Annelin tutumpaakin musaa. Tuli tietenkin valssit ja ne tutut kivat humpat sekä foxit. Toisena foxina kuulimme... ja voi että, Tapsukka sai Annelilta jälleen ne ”mustat silmät”! Niin, ettei vain tulis mitään väärin ymmärrystä, ainoastaan kauniisti laulettuna, ei nyrkillä… heh hee, tais olla jo aika huono! Jokatapauksessa kaunis kiitos ihanalle Annelille! :-))
Hupsista sentään... kaikenlaista…
Sitä sattuu keikoilla kaikenlaista jossa on usein huumoria ja tilannekomiikkaa mukana... Eilen motellin salissa oli aika lämmin ja Anneli valitteli sitä jo keikan alkajaisiksi, että täällä on aika lämmintä… joku tarjos että sulla on terve puna poskilla, ja toinen jo kohta parketilta huuteli, ”Anneli ota housut pois”… ”ota housut pois, ei muuten onnistu” vastasi Anneli topakasti tälle huutelijalle. ”Pojat voi ottaa”, lisäsi Anneli vielä näppärästi, viitaten poikiin bändinsä jäseniin... näin kaikenlaista Mäntymotelilla! ;-DD 


Lisää reipasta meininkiä…
Toinen setti aliotettiin niin ikään uudella kappaleella ”planetat kohtaa”. Siinä on reipasta meininkiä! Rumba musiikilla jatkettiin. Ja edelleen, Anneli: ”seuraavana tulee ensimmäiseltä levyltä, suojaan”… ”voi että, heti aluksi rumpu soolo”, rumpalimme Jarmo lisäsi siihen aivan innostuneesti! "Rumpalimmee... Jarmo Keihäsvuori", Anneli esitteli perään mainion rumpalinsa. Jyväskylän miehiä, juuri näin! :-)) 
Myös tangot kuultiin, kuinkas muuten kun suomi tansseissa kerran ollaan… saimme kuultavaksi sitten pitkästä aikaa vanhan tangon, Kari Kuuvan ”tango pelargonia”. Siinä on jotain… jotain kivaa nostalgiaa Annelin keikoilta sieltä menneiltä vuosilta, jee…! :-)) Twistillä jatkettiin… ”hullu yö” sekä toisena twistinä jälleen uutta kappaletta ”luihin ja ytimiin”, ”ja oikein luvan kanssa” tuumaili Anneli ennen tuota ”luihin ja ytimin” kappalettaan. Siinä on muuten makee kertsi… :-))
Eka encorena kuulimme niin ikään uutta musaa… Anneli vilkaisi kitaristinsa Arton suuntaan samalla virkkoen, ”tää kappale kertoo kitaristista”, ”ilma kitara”. Illan viimeisenä kappaleena saimme vielä kuultavaksi ”aivan liian kauan”!
Jälleen kerran, kyllä kannatti lähteä keikalle… KIITOS ANNELI! :-))

ps. Muistattehan myös tyttöjen tulevan yhteiskonsertin Karvialla to. 10.11.2011… saas nähdä saadaanko tää puna-asunen Anneli jälleen lavalle;-)) Odotamme mielenkiinnolla?

Se punainen asu löytyypi täältä: Karvian konsertti 2010
Ja tarinaa täältä: Tapsukka tarinoi - ANNELIN - keikalla 2010
Tapsukka :-))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti