sunnuntai 30. lokakuuta 2011

29.10.2011 - ANNELI - Urjanlinna, Sievi


Asiallisia uudistuksia…
Urjanlinna oli sitten viimenäkemän käynyt läpi monta mainiota uudistusta. Muun muassa piha-alueet ja parkkipaikka oli pinnoitettu hyvään kuntoon. Parkkiruudut on maalattu asiallisesti aina inva-paikkoja myöten, wauu... Lisäksi pihaan ja parkkipaikalle oli asennettu valot koristamaan pimenevien iltojen maisemaa.
Lipunmyynti hoidetaan myös tätä nykyä sisätiloissa aiemman ulkosalla tapatunteen lipunmyynnin sijaan. Se on hyvä uudistus! Mulla olis vielä pikku vinkki paikan pitäjälle… mites mahtais olla noiden keltaisten valojen vaihto esiintymislavalle. Anneli suorastaan kylpi kalpean keltaisen valon loisteessa... Ne valot sellaisenaan ei voi ketään miellyttää… :-))


Tummiin pukeutunut suosikki…
Tummiin pukeutunut Anneli aloitteli osuutensa yhdentoista kieppeillä… Anneli kurkkas ensin lämpiön ovelta ja, ”kukas sinä olet”, kuului Annelille leikkisä huudahdus bändimme taholta! ... kun näistä alun ”hämmingeistä” selvittiin kunnialla, pääsimmekin jo kohtapuolin asiaan ja illan keikkaamme. ;-)) 
Aloitus kappaleena oli tuttu "suojaan"... vai olikohan se sittenkin "pommisuojan", kuten nämä meidän mainiot bändimme jäsent tämän tutun kappaleen ovat nimenneet. Tuosta tulikin mieleen että pitäsköhän ens kerralla ottaa kaiken varalta kypärät mukaan kun keikalle lätee, - vai "pommisuojaan". ;-)) 

Parikseen "suojaan" sai edelleen vaan niin hyvän "tanssin päivät, tanssin yöt".

Tulevan levyn kappaleista kuulimme ”planeetat kohtaa” sekä heti perään ”ilmakitara”. Myös rumbat saimme tälläkin kertaa kuultavaksi, kun kerran tanssipaikalla ollaan.
”Sitten siirrymme periteisten tanssikappaleiden pariin". Samalla Anneli käänsi katseensa kohti... ”tämä seuraava kappale on omistettu Tapsukalle, mustat silmät”. Näin Annelimme esitteli seuraavan kappaleensa, jess… kyllä Anneli muistaa, voi että sentään! :-))
”Kolpakoita kuusi”…
Tutut hauskat humpat saimme myös kuultavaksi. ”Kaksi kolpakkoa”… ajattelin että jos vain yhden tänä iltana ottais, näyttäen yhtä sormea Annelin suuntaan… eipä aikaakaan kun humppa pääsi kunnolla vauhtiin, niitä tarjottiin lavalta jopa kokonaista kuusi, huh huh! Mitenkähän tuon kotimatkan nyt oikein käy, kun autollakin vielä pitäis… ;-)) Ekasetin päätteeksi saimme vielä kuultavaksi sieltä tulevalta levyltä ”luihin ja ytimiin”…

Kaakao tauon jälkeen…
Tauon jälkeen Annelin pikkuveli Arttu asteli rumpujen taakse. Kuulimme valssin ”Uralin pihlaja” sekä toisena valssina ”rantakoivun alla”… ”kesää odotellessa”, mietti Anneli ennen kapaleen aloitusta. Arttu veli jatkoi rummuissa vielä yhden kappaleen verran ”mikä sun nimi on”… ”Arttu Mattila... eikös se olekkin sulonen”, jatkoi Anneli viitaten samalla kohti vauhdilla jo pois marssivaa Arttu veljeään! :-)))
"Äiti neuloi vaatteeni kun polvi oli puhki"...
Ja jälleen jatkettiin tutulla kokoonpanolla, ja Annelin viimeisimmän sinkku kappaleen voimin, ”seitsemäs taivas”. Illan toive kappaleena saimme kuultavaksi Jamppa Tuomista kappaleessa ”tähden lento”… ”Äiti neuloi vaatteeni kun polvi oli puhki", näillä Annelin omin sanoin saimme myös kuulla hienon kappaleen ”nousevan auringon talo” ;-)) Tämän parina tuli niin ikään kauniin tulkinnan kera Topi Sorsakosken kappale ”luotu lähtemään”… On se vaan tämäkin hieno kappale ja meille keikkailijoille suuri onni että näitä hienoja kappaleita Annelin ”arkistoista” löytyy. :-))
Setin päätteeksi kuuluimme reippaat kappaleet ”liian pitkä matka kotiin” ja ”ihoissa on virtaa”… Niin, tuota matkaa oli meikäläisellä tällä erää vähän reilut kaksisataa kilsaa... ei kovin paha, kun vielä kimpassa kerran kuljetaan! :-))
Raikuvien abioodien saattelemana Anneli asteli takaisin lavalle encore kappaleiden pariin. Tulevalta levyltä kuulimme tämä uuden ja ehkäpä Tapsukan mielestä sen parhaimman kappaleen ”jos se on totta”. Jos ja kun puhutaan näistä viimeisimmista ohjelmistoon saatetuista kappaleista. Mie ainaskin siitä tykkään! Ja illan viimeisimpänä ”ne na na na”… :-))
Tapsukka kiittää :-))


Mitäs muuten tästä tuumaatte... Anneli Urjanlinna kesä 2008... :-DD


Anneli Urjanlinnassa 2008:  tapsukka.kuvat.fi 


      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti