sunnuntai 6. marraskuuta 2011

5.11.2011 - ANNELI - Latosaari, Lapua.


Latosaareen...
Illan keikkamme suuntautui kohti pohjanmaan lakeuksia Lapuan Latosaareen. Latosaaressa on tullut jo muutaman keikan verran käytyä joten paikka oli tuttu jo entuudestaan. :-)) 

Matkaan lähdimme jälleen tutulla kokoonpanolla ja tällä kertaa oli kokoontumispaikkana Virrat. Latosaari oli paikkana siisti, eikä tällä kertaa näkynyt niitä aiemman kerran kahviossa nukkuvia kännisiä. Joten homma oli nyt hienosti hanskassa, hyvä näin! Huomion arvoista on Latosaaren hienot valot esiintymislavalla. Näin kameran kanssa heiluessa se tulee väkisinkin aina noteerattua. Näistä Latosaaren valoista vois ottaa mallia kaikki nämä vähänkään pohjoiset esiintymispaikat. Kokemukseni mukaan eteläisillä keikkapaikoilla homma toimii paremmin… :-))


Kuvan kaunis Annelimme ja Vipin musa miehet... :-))
tapsukka.kuvat.fi

Porukkaa kuin pipoo…
Olipas aivan mahtava keikka-ilta kahden tasokkaan orkesterin seurassa, ja porukkaa oli paikalla talon täydeltä. Taitava Anneli & V.I.P ja heidän esiintyjä parinaan tanssikansan suosikit Souvarit. Arvatenkin hieno tanssi-ilta oli taattu! :-))


Aloitus jäi turhan myöhäiseksi…
Anneli päästettiin vauhtiin vasta puoli kahdeltatoista. On se vaan kumma miksi näinkin myöhään… mutta, mutta hyvää kannatti toki tälläkin kertaa oottaa. Joten en enempää valita…

Anneli aloitti osuutensa tutuilla ekalevyn kappaleilla ”suojaan” ja ”tanssin päivät, tanssin yöt”.

Seuraavana kuultiinkin sitten uutta musaa kappaleessa ”planeetat kohtaa” sekä sen parina vanha tuttu ”jambalaya”. Jatkossa pääsimme nauttimaan valssista ja humpasta, kunnes palasimme jälleen uuden tulevan levyn kappaleisiin... kauniiseen kappaleeseen ”seitsemäs taivas”… oliskohan tää ”seitsemäs taivas” sopiva nimi sille tulevalle albumille. No aika sen näyttää?
Eka setillä kuulimme lisäksi näistä uusista kappaleista reippaan ”ilma kitara” sekä tututun parinaan ”mustat silmät”. Setti päätettiin rumba musiikin tahtiin…
Ilo irti…
Toisella setillä päästiinkin sitten vauhtiin, ja oikein kunnolla... Ja kun tuota omaa lunttilappua vilkaisee siellä lukee tällä kohtaa ”ilo irti”, juuri näin se meni! :-))
”Tää kappale on omistettu kaikille naisille… ei itketä miesten tähden”. Näin Anneli esitteli eka kappaleensa. Kohta rupesikin soimaan Vaya Con Dios hitti tuolta 90-luvulta ”don’t cry for louie”… ”Luihin ja ytimiin” sekä ”oon juurillain” kappaleilla jatkettiin seuraavaksi.
Anneli kääräisi hihat…
No hyvänen aika sentään, Annelimme kääräisi oikein hihat, joten jotakin jännää oli odoteltavissa... Alkajaisiksi kuulimme kappaleen ”ihoissa on virtaa”… ja sekös sai erään fanin innostuu, ja näimme kunnon tanssi esityksen. Näin sitä pittää otta ilo irti. ;-)) 
Seuraavan laulun Anneli omisti nätisti paikalla olleella äidilleen… kappale ”nousevan auringon talo” tuli jälleen todella hienosti, ja sen perään kuultiin mielestäni huippu hieno ”luotu lähtemän”, niin kyllä meidän kaikkien kelpas olla kuulolla! ”Liian pitkä matka kotiin” oli seuraavana vuorossa. Ai liian pitkä matkako… mitä nyt Tapsukkakin on kotosalla hyvässä lykyssä jo viiden kieppeillä! ;-))
”Seuraavana kuulemme kappaleen rauhaton sielu, en tiedä kenestä lienee kertoo”… näin Anneli aprikoi veikeä ilme kasvoillaan tulevaa kappalettaan. Ja kuinkas muuten tämän Annelin esittelyn perään kuulimme ”et saa musta emäntää”… jaahas… ;-)


Vippikin irroitteli…  
Jarmon vauhdikas rumpu sooloo... tää oli jotain uutta kappaleen ”great bals of fire” alkuun, ja ei tää vipin poikien, irrottelu vielä tähän jäänyt... vaan seuraavana olikin vuorossa Pekka ja Pekan basso soolo. Tää absoluuttisen sävelkorvan omaava basistimme… jos ja kun on kerta Annelia uskominen, ja mikseipä olisi! ;-)) Pekan kappale oli tietysti tuttu ”saappaat”… makee vipin saundi ja hauska Annelin tulkinta… Niimpä niin vaikkei niitä saappaita tällä kertaa jalassa ollut. Se oikein varmistettiin miehissä, eikä muuten niitä saappaita ollut! :-))


”Jos se on totta”…
Anneli palasi lavalle reippasti hymyssä suin rytmikkäiden taputusten saattelemana… encore kappaleet voi täten alkaa, ja niitähän piisas kun kahdesti Annelimme taputettiin takaisin lauteille. Encore kappaleina kuulimme muun muassa uuden ja minun yhden suosikin ”jos se on totta”.

Eipä aikaakaan kun oli jo sen vihon viimeisen kappaleen vuoro. Vipin poikien mietintä tuokion jälkeen… ja ota nyt noista selvää mitä noi pojat meinaa, Anneli levitteli vähän käsiään että mitähän sieltä mahtaakaan olla tulossa? No aivan uutta kappaletta tuli, ”ilman sua jaksaisi en”. Tais tämä hyvin kelvata niin Annelille kuin meillekin, hyvä piisi! :-))
Mainio keikka jälleen… torstaina olis sitten suuntana Karvia ja sisarusten konsertti, jee… :-))



SOUVARIT: tapsukka.kuvat.fi

Tapsukka kiittää… :-))








 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti