sunnuntai 20. marraskuuta 2011

19.11.2011 - ANNELI - Kalliojärven Viihdekeskus, Isokyrö

Suosikki tyttöä kattoo…

Reilu viikko oli vierähtänyt edellisen Annelin keikan Karvialla, joten johan se oli aikakin lähteä suosikki tyttöään kahtoo Kalliojärvelle Isoonkyröön… Samalla alkaa pikkuhiljaa näemmä tuo Kalliojärvi keikkapaikkana käydä hyvinkin tutuksi. Mikäs siinä, Kalliojärvi on paikkana aivan ok! :-))

Anneli päästetään irti…
Anneli oli keikan alkajaisiksi eka setilleen pukeutunut mustiin, ei sinällään mikään kovinkaan suuri ylläri! :-))

Annelimme päästettiin irti joskus puoli yhdentoista kieppeillä… aivan oikeesti toi sanonta päästää irti on tässä yhteydessä enempi kuin paikallaan. Sen verran Annelissa piisas virtaa koko keikan täydeltä! :-))
Alkajaisiksi kuulimme tulevan levyn kappaleen ”planeetat kohtaavat”. Parikseen se sai vanhan tutun stemmalaulumme, Vaya Con Dios hitti kappleen ”ne na na na”… siinä samalla mekin saimme oikein kunnolla äänen avauksen suoritettua! Uudella musiikilla jatkettiin. Vuoroon tuli kappale, nätti Nieminen, Vainio, Asikainen käsialaa oleva Anneli viimeisin sinkku ”seitsemäs taivas”.  Toden totta eikä tuo ole kovinkaan suuri ihme kun tuota tekijä kolmikkoa katsoo. He ovat laulun tekijöinä ehdotonta suomen huippua!
Tutulla humppa musiikilla jatkettiin, ja aivan luvan perästä saimme mekin siinä eturivin kuorossa laulella sen oman tulkintamme "auto tytöstä"… ”mersu tyttö, mersu tyttö”! ;-))
Aina yhtä makeeta…
Aina yhtä makeelta kuulostaa Annelin esittämänä ”liian pitkä matka kotiin”… mitä nyt Tapsukalla vähän yli kahden ja puolensadan kilometreissä laskettuna. Mutta edelleen ei sen väliä, tää on kivaa! :-))
Kerran näinkin päin…
Setti lopeteltiin foksi- musiikin tahtiin, näin sitä luultiin… e’heii ei vielä sentään! Anneli oli jo lopettamassa mutta pojat tumas, että otetaan vielä yhdet. Eli kerran näinkin päin. ;-)) Setti päätettiin valssin tahdissa…


Nättiä mekkoa kehiin…
Wauu… olipas Annelilla nätti mekko, näin oli aivan pakko tuumata. Sama nätti punainen ja pilkullinen kun siellä viime viikon konsertissa..? :-))

Kappaleella ”tien kuningas” aloiteltiin toinen setti, ja parinaan tuli Annelin omalta levyltä kappale ”rakkauden muistomerkki”. Seuraavassa parissa olikin jälleen se Tapsukan suosikki ”mustat silmät”, ja aivan makee tulkinta jälleen Annelilta, jess! :-))
Kerta tässä jo on vauhtiin päästy niin eikun lisää pökköä pesäään kappaleissa ”ihoissa on virtaa” ja ”mennen tullen”… siinä tuli Annelia katsellessa väkisinkin mieleen, ”on se kivaa kun on hauskaa”… näin oli lavalla kuin meillä siellä yleisön puolellakin! Parketilta kuului kohta ”laula Anneli satumaa”… siinä ei Annelta kauaa menny, ”ei tule nyt satumaata, ei olla satumaalla, nyt ollaan pohjanmaalla”! ;-)) 



Kaunista kaunista…
”Seuraavana tulee käännös kappale, Deep Purplen kappale jonka myös Topi Sorsakoski on suomeksi levyttänyt, ”luotu lähtemään”… jotenkin tähän tapaan Anneli esitteli seuraavan kappaleensa, mukavien pikku aplodien saattelemana! Jälleen Annelilta aivan hieno ja koskettava tulkinta ”luotu lähtemään” kappaleesta, kuten sen parina tulleesta ”nousevan auringon talosta”. Kuten olen aiemminkin maininnut, Anneli on hieno tulkinnan mestari! :-))
Vip- orkesterin esittelyn jälkeen jatkettiin uudella kappaleella ”luihin ja ytimiin”, juuri näin. Kuten kappaleen nimikin jo kertoo, kappale osuu ainakin meitä Anneli- faneja todella luihin sekä ytimiin… vauhdikas kappale johon antaa vielä oman mainion lisänsä Arton 60-luvun Gibsonin hieno sointi! :-)) Keikalla matkassa ollut Anitta- sisko käväisi lavalla, ja vetäisi oman tutun levytyksensä ”jambalaya”. Setin päätteeksi… tosin pienen arpomisen jälkeen, mihin tempoon tämä pitäis nyt soittaa? No löytyihän se oikea tempo… se nopeampi joka sopiikin mielestäni tälle ”saappaat” kappaleelle parhaiten!
Encorena saimme kuultavaksi jälleen sitä Annelin uudempaa musiikkia ”jos se on totta”, sekä viimeisimpänä kappaleena siskosten duetto laulantana ”toivoisin niin”!
Jess… aivan mainio keikka jälleen! Kyllä kelpas kotimatkalla palata keikan tapahtumiin yhä uudestaan, ja uudestaan!! :-))

KIITOS!

Tapsukka :-))        


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti