lauantai 12. marraskuuta 2011

10.11.2011 - ANNELI + siskot - Karviatalo, Karvia (kons.)


Vuoden odottelun jälkeen…
Vuosi on vierähtänyt ja taasen on innolla odottamamme Mattilan siskosten yhteiskonsertin aika, jee jee..! Sisarusten yhteiskonsertti kuuluu jo perinteisesti osana vuotuiseen Karvian willin kansan viikon tapahtumaan. Karviatalo talo täyttyi tänäkin vuotena täpösen täyteen jo hyvissä ajoin ennen konsertin alkua. Tunnelma salissa oli hieno ja odottava... varmaan hieno ja lämminhenkinen konsertti jälleen odotettavissa...

"Ootan niin"...

Ootan niin... - aivan kuten Annelin laulun sanoin jotenkin tähän tapaan, "ootan niin, sä saat mut pyörryksiin, eihän tätä showta voisi väliin jättääkkään"... :-D :-D 
(Anneli - "ilmakitara" tammikussa 2012 ilmestyvältä cd:ltä) :-)) 


Annen ja Annelin taitava duetto... siitä on hyvä aloittaa, jess!
 tapsukka.kuvat.fi

Suuret kuvat: täältä

Anne ja Anneli aloittaa…
Vuoden 2011 Karvan – tyttö Laura Marjamäki avasi ansiokkaasti konsertin. Kohtapuolin jo Anne ja Anneli astelivat lavalle... oli kaunista punaista pallokuvioista mekkoa sekä aistikasta mustaa, näin! Saimme kuulla heiltä taidokasta duetto laulantaa. Sania Twainin kappaleessa ”no one need’s to know” ja toisena kappaleena Vaya con dios, ”Puerto rico”… näin se käy kauniisti ja hienosti, kenties Anne ja Anneli ovat ennenkin yhdessä laulelleet! ;-)) 

Hetkinen... "missäs ne saappaat"! ;-))
Anne, tämä maan mainio iskelmä tähtemme jatkoi konserttia omilla kappaleilla ”enkeleitä onko heitä” ja uudempaa tuotantoa olevalla kappaleella ”jakaranda”. Siinä on vaan jotain upeeta kun Anne saapuu lavalle... se on karismaa se! :-))

Seuraavana olikin jo nuorempien sisarusten vuoro duetto kappaleella ”saappaat”. "Saappaat" oli Annelilta ja Anittalta aivan makee veto, voi niitä ilmeitä, ja voi sitä sisarusten välistä esiintymisen riemua! :-))

Anneli jatkoi siitä uudella kappaleella, Deep Purple sävelmällä ”when a blind man”. Se oli meille himo keikailijoillekin jotain uutta, sekä toisena kappaleenaan niin ikään kauniin uusimman sinkkunsa ”seitsemäs taivas”… ”taidan tulla tässä jo vanhaksi, kun näitä hitaita lauluja esitän”. Jotenkin tähän tapaan Anneli aprikoi vähän kuin itse ironisesti näiden äsken esittämiensä hitaiden laulujen perään. ;-))
”Tulet minut muistamaan”...
Oli Anniinan vuoro astua lavalle… Anniina esitti oman kappaleensa ja keikoilta tutun ”tulet minut muistamaan”.

Sisarusten nuorin Anitta oli seuraavana vuorossa. Anitta asteli jälleen lavalle häikäisevän valkeassa asussaan. Hän tulkitsi omat sinkku kappaleensa ”lattian rako” ja ”hulluna rakastat”. Aivan mainiot vauhdikkaat kappaleet, ja juuri Anittan ”näköistä” musaa…

Se on hauskaa kun Anniinan päästää irti! ;-)

Annen vuoro...

Seuraavaksi saapui Anne lavalle esittäen omat kappaleensa ”sovitaan” ja ”taivaan kartta”… jostain siinä Annelle tuli mieleen, miten olis kappale tuolta piisilistan ulkopuolelta, kappale ”sielu salamoi” ja tietysti Annelin kanssa yhteis- lauluna… Anne kutsuikin oitis Annelin lavalle ja kohta ”sielu salamoi” Annen ja Annelin toimesta!

Konsertin ensimmäisen osuuden päätteeksi Anne lauloi vielä suositin ja monasti toivotun hitti kappaleensa ”perutaan häät”. :-))




Anneli  ja se Espanjan tuliainen... Tapsukkaa vietiin jälleen kun sitä kuuluisaa litran mittaa... :-))

Pukuloistoa Espanjan malliin…
Myös pikkuveli Arttu asteli rumpujen ääreen parin kappaleen ajaksi. Säestäen Annea kappaleissa ”asfalttiviidakko” ja toisena kappaleena ”kulkia”… Oli Annelin vuoro astella lavalle... waude, ja siinä huikean hienossa Espanjan tuliais- asussaan! Kuinkas muutenkaan sehän sopii Annelille hienosti, - meidän puvustaja stailaajalle. ;-))

Anneli esitti kappalen, uudelta tulevalta levyltään ”planeetat kohdallaan” sekä toisena hänen keikoilta tutun cover- kappaleen ”nousevan auringon talo”. Annelilta jälleen hienona tulkintaa... hän on ehdoton tulkinnan mestari! :-))
Oli Anniinan vuoro astella esiintymään. Hän esitti oman kappaleensa ”nähdä Rooma ja kuolla”… Anitta kävi esittämässä keikoiltakin tutun kappaleen ”liian komee”. Annelta kuulimme seuraavaksi potpurin hänen hiteistään sekä perään vanhan dico- hitin ”bailando”…

Saas nähdä ken siskoksita saa Artun bändiinsä? ;-)

Kaikki siskokset lavalle…
Kuten ennenkin konsertin loppuhuipentumana asteli kaikki sisarukset lavalle, ja toki pikkuvelikin rumpujen ääreen… Esittäen aluksi tutun ”hei postimies” ja toisena kappaleen ”rakkaintaan ei jättää saa”. Kuulimme vielä lisäksi kauniin kappaleen ”syliin sun”…
Aivan mantavaa...

Aivan mahtava konsertti jälleen… oli aivan huikeita kappale tulkintoja ja kaunista pukuloistoa. Oli myös jo aiemmista konserteista tuttua ferbaalista sanan käyttöä, kiva pieni pilke silmäkulmassa... Niin ja totta kai tytöt oli upeita! :-))

Siskokset konsertin jälkeen... taustalla toimittaja Kari Samuli Korpela... pääsi kuvaan mukaan! ;-)) 

Jäädään odottamaan ensisyksyä ja sitä seuraavaa Karvian konserttia!

Tapsukka kiittää! :-))


ps.  "Vielä pikku huomautus: Minäkö ehdin jo kaikenlaista hauskaa aatella... kuka on tuo pieni mies Annelin sylissä tuolla kuvasivustolla.. e'heii.. no ei nyt sentään! Hän ei ole Annelin oma pikkainen, vaan Juupajoen topakka pikkumies Akseli Koskinen" ;-D ;-)

Juupajoen pikkumies: Juupajoen pikkumies!       

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti