sunnuntai 16. tammikuuta 2011

15.1.2011 - ANNELI - Iso Valkeinen, Kuopio


Kuopijoon Ansku Annelin keikalle...

Katso kaikki kuvat:  tapsukka.kuvat.fi
Johan oli vilpoisaa matkaa Kuopioon Iso Valkeisen keikalle, ja varsinkin siellä yöllisellä kotimatkalla. Kaiken kaikkiaan lämpötila pyöri jossakin kahdenkymmenen ja vähän reilun kolmen kymmenen asteen välimailla… parhaimmillaan mersun mittari näytti jopa kolmekymmentäviisi pykälää miinusta… Toivakassa oli se paluumatkan kylmin paikka. Ei olis näköjään Suvin pitänyt kehaista, miten on Toivakassa viileetä meininkiä!! Heh hee, no ei vai… ;-)) Mutta ihan oikeesti, mahdottoman kiva että ”vanha” keikka kamuni Suvi oli jälleen matkassa, jee jee..! :-))
Viehättävä yhteinen suosikkimme Anneli oli pukeutunut illan keikkaan mustaan, wauu…! :-) Ja tämä laulupuoli on Annelilla tietysti hyvin hallinnassa kuten se on monesti jo tullut aiemminkin todettua. Ja ne kappaleiden mainiot tulkinnat ovat sitä parasta Annelia, hymyssä suin, ja hän esiintyy meille kaikille, yleisölleen!! :-)) Tasokkaasta ammattitaidosta kertoo sekin että aina löytyy myös niille tutuille kappaleille jotain uutta… jotain uutta pientä kivaa siihen tulkintaan! :-))
Ihmettä kerrakseen…
Tanssikansaa oli saapunut siistille  Iso Valkeiselle kiitettäväsi, kuten meitä fanejakin aina sieltä Helsingin ja Turun liepeiltä asti… ei paha, jotain 400 kilometriä siuuntaansa! :-) Veikkaanpa että kovin montaa artistia ei noin kaukaa käydä katsomassa varta vasten ja vain sen vajaan parituntien keikan vuoksi… on siinä monilla tutuilla ja naapureilla ihmettä kerrakseen jos ja kun tuon keikkailun esille ottaa omalta kohdaltaan! Mutta se on se meidän ANNELI jota käymme kaukaakin katsomassa, eli kehtaa sitä kauempaakin… ISO hymy tämän pikku tarinan päälle!! :-DD



Nyt nää höpinät sikseen ja itse asiaan..

Anneli päästetään nyt vauhtiin... Ekasetillä kuulimme muun muassa Tanita Tikaramin aikoinaan levyttämän ja Annelille myöhemmin Turkka Malin suomeksi sanoittaman kappaleen ”rakkauden muistomerkki”, kaunis kappale! Vähän vauhdikkaampaa oli puolestaan vaikkapa näin suomeksi sanottuna, ”kaikki hyvin äiti”. :-)
Ja siihen toiseen settiin.. ja kuin sitä lisää virtaa olisi suosikkimme jostakin vielä saanut… liekö syynä se roska jonka Anneli oli väliajalla saanut pois, niistä ”mustista” silmistään! :-)) Yhtä kaikki kohta jo soi lavalta ”ihoissa on virtaa”, ja perään ekalevyltä tuttu ”suojaan”. Anneli seuraavasta kapaleesta, ”ja sitten otetaan oiken perinteisempää tanssi musiikkia” …”polkkaa”, kuului siitä vierestäni. Ei saatu polkkaa, vaan humppaa saatiin seuraavaksi… ja taasen päästiin veikkaa niitä kolpakoiden määrää. Anneli tarjos mielestäni tällä kertaa aika reilusti, ”kolpakoita viisi”… eheeii, vaan ”toista”, viittätoista pyydeltiin perään fani ystävältäni! Anneli topakasti sormea heristäen jotenkin tähän tapaan, ”ei nyt sentään”! ;-)
Tapsukka sai jälleen kerran ne, ”mustat silmät”, jess..! Kiitos ja kumarrus omalle suosikille. :-)) Jälleen on pakko kehaista niitä hienoja Annelin tulkintoja… ja niistä nimenomaan ”nousevan auringon talo” ja ”time flies”, jess… jotain aivan upeeta! :-) Kuulimme vielä tietysti sen emäntä laulun, ”et saa musta emäntää”, ja
kivan tutun rytmikkään ”mennen tullen” kappaleen siihen perään.


Wauu… hieno ja mahdottoman kiva keikka jälleen, siitä kiitos ihanalle Annelille! Kiitos myös mainiosti osuutensa hoitaneelle vipille! Palaamme jälleen parin viikon jälkeen Keuruulla! :-)
Kiitokset vielä keikkaystäville, kivasta keikkaseurasta ja siitä hyytävän kylmästä keikka matkasta… siinähän se kotimatka suju lämpömittaria tarkkaillen huh huh! Ja voi sitä ”riemun” määrää kun saatin niitä uusia enkkoja… kolme kolme, kolme neljä, jne ;-)))  Mutta onneksi on keksitty tuo Webasto, ei meillä hätää! :-)
Keikasta onnellinen Tapsukka :-)           

1 kommentti:

  1. Kiitos vaan taas kuskaamisesta T-T! :) Parin viikon päästä sit uudestaan... Näkemisiin! terkuin, Suvi täältä paluumatkan viileimmältä paikkakunnalta :)

    VastaaPoista