sunnuntai 9. tammikuuta 2011

8.1.2011 - ANNELI - Valtatie 2, Harjavalta:


Mainiota keikkaa Valtatie kakkosella…
Katso kaikki kuvat:  tapsukka.kuvat.fi

Kovin oli pimeätä sisällä Valtatie kakkosella, muutama lisä valo ei olisi ollenkaan pahitteeksi, hyvä että naapurin edes tunnisti. Mutta mitäpä nyt enää tuosta  kun tyylikäs solistimme Anneli asteli lavalle nätisti hymyillen… ja kas kummaa, kuka sytytti valot?.. eeii, kyllä se oli Anneli joka sieltä meille sieltä säteilee, wauu…! :-)
Eka setti olikin kohta jo hyvässä vauhdissa… toisena kappaleena kuulimme ”se on jossain” ja seuraavana jo Tapsukka sai niitä kolpakoita, ja oiken viisin kappalein! Liekö se alkuillan keskustelumme Annelin ja ”helpon” Martin kanssa siihen jotain vaikuttanut.. siinä tuli puheeksi että Annelista meinas aikoinaan tulla parturi kampaaja. ”Mutta onneks ei muuten tullut”, me yhdessä niin tuumasimme! Missähän me sitä nytkin lauantai iltana oltais… no, varmaan jossakin kantakuppilassa ryyppäämässä, no ei vai… Niin ja kuka sen sanois että juuri siihen Annelin parturiin olis osuttu asioimaan... ja jos olisikin niin, pitäisko sitten joka viikko parturissa käydä...!!! ;-))

Kiva että Anneli meitä aina vaan muistaa noilla lauluillaan! :-)
Kuuluimme jatkossa muun muassa valssit ”minä rakastan sua”, kuten Anneli sen yleensä esittelee… ”ei se ole niin yksipuoleista”, kuului heti huuto perään eturivistämme! ;-) Perään toisena valssina kuulimme kesäisen ”rantakoivun alla”.
Annelissa on virtaa…
Kuulimme ”ihoissa on virtaa” kappaleen, ja se kappale jos mikään kuvaa illan vauhdikasta keikkaa. Annelilla oli mainiota esiintymisen riemua, ja sitä virtaa, hän esiintyy myös kaikille. Osaa hienosti ottaa yleisönsä. Kyllä meidän vaan taasen kelpasi! :-) Mainiota menoa koko illan Annelilta ja vippi siinä hyvin mukana. Myös Arton kiva kitarointi ansaitsee kiitokset. Soitanta kuului riittävän lujaa erottuen sillee juuri sopivasti, ja muutoinkin soitanta oli sopivan rentoa. Eikä siinä lähdetä kisailemaan solistin kanssa, kuten ei lähde toisetkaan vippiläiset... Hyvä! :-)
Kuten tuolla ”naamakirjassa” Juha yöllä ehti jo mainita, että kohtuuhyvä oli myös se lämppäri yhtye Finlanderskin!.. hyvä yhtye tietysti! :-)  Kohta taasen Anneli saatiin lavalle ja toiseen settiin... Ei siitäkään sitä virtaa puuttunut, vaan jatkossa pääsimme kuuntelemaan aivan upeata tulkintaa Annelilta, ja se ei ole vähän se! Huippua olivat Annelin upeat tulkinnat kappaleista ”nousevan auringon talo” ja ” Time flies”, jee…!
Anneli oli tulomatkalla poiminut kyytiinsä pikkusiskonsa Anittan. Ja eihän siinä mikään auttanut vaan olihan se Anittankin lavalle tultava. Pääsimme kuuntelemaan tutun ”jambalaya” kappaleen. Hyvä Anitta... :-) Encorena kuulimme mainion ja radion ”levyraadin” aikoinaan suvereenisti voittaneen ”hei pianomies” kappaleen. Toisena tuli reipas ”mennen tullen”, -”no tulihan se sieltä”, Anneli siihen, kun vippi rupes sen säveltä tapailee!
Aivan huippu keikka täpösen täydessä Valtatie kakkosessa. Siitä se suurin kiitos menee ilmanmuuta ihanalle Annelille, meidän suosikille! :-)))

Eikun kotiin Jyväskylää kohti... kotona ootta Kisun hankimat yöeväät, lihapiirakka ja makkara. Huolto toimii, jeah..! :-)) Palaamme jälleen, taitaapi olla siellä kalakukkojen Kuopiossa. :-)

Lisää Finlanders kuvia: tapsukka.kuvat.fi

Tapsukka :-) 

Edit: Niin ja vielä, meinas ihan unohtua. Tapasin keikan päätteeksi parkkipaikalla "vanhan tuttuni" Johanna Pakosen. Siinä pieni muistelu tuokio autojen lumesta pusauksen yhteydessä ( terveiset vaan "meidän omalle" laululintuiselle!! ) muistelimme juhannusaattoa -96 Urjanlinnassa. Silloinen nuori Johanna haaveili laulajan urasta, ja eka sinkun piti tulla syksyllä ulos, mutta eipä tullut. Siitä vähän myöhemmin Johanna pääsi Dannyn leipiin ja myöhemmin niille Tangomarkkinoille... näin! :-))   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti