sunnuntai 30. tammikuuta 2011

29.1.2011 - ANNELI - Haapamäen Suoja, Keuruu

Idyllinen Suoja Haapamäellä…


Kaikki kuvat täältä:  tapsukka.kuvat.fi

Tuskin on eilisestä mainiosta Annen keikasta ja Kuopion reissusta selvinnyt kun ”pitää” Tapsukan taasen keikalle rientää… ja mikäpä on nyt rientäessä kun edessä olisi suosikki tyttöni Annelin keikka tuossa lähes naapurissa Keuruulla, no jotain 90 kilometriä ja sillee! :-)
Sellainen tunti ja rapiat, ja sitä ollaankin jo määräpäässä keikkapakalla Haapamäen suojalla. Kuten tuolla ennen joulua tuli Anittan keikan yhteydessä kerrottua on Suoja vanha 1939 valmistunut Suojeluskunta talo. Talo on nykyisin paikallisen urheiluseuran omistuksessa: http://www.hpp-suoja.fi/ Mutta siitä olin suuresti iloinen, että se viime kerralla paikalla ollut kamalan ruma ja ko. paikkaan aivan sopimaton ”tiskijukan” – nurkkaus oli tipo tiessään!! :-) Suoja on kiva keikkapaikka! :-))



Vippi aloitteli soitannan, ja maan mainio hymytyttö Anneli asteli lauteille vartta vaille yhdentoista. Annelin aloitus kappaleena tuli hieno uudelle levylle myös tuleva, ”hei pianomies” ja heti perään vuorostaan eka levyltä ”mikä sun nimi on”. Seuraavaksi kuulimme myös Annelin uuteen, ja tähän tietoon huhtikuulle aiotun levyn kappaleen ”aivan liian kauan”! :-) Jeee... UUTTA LEVYÄ PUKKAA :-))) Cover kappaleella ”don’t cry for louie” jatkettiin. Ja siihen päälle mainiot Annelin humpat! Viimeisenä parina eka setillä kuulimme ”suojaan” ja ”ihoissa on virtaa” kappaleet! :-)

Toinen setti aloitettiin myös uudelle levylle tulevalla ja tiettävästi ainoalla cover –kappaleella ”se on jossain”. Jota seurasi ”oon juurillain” ja perään Reiska Taipaleen ”olet täysikuu”. Ja sitten se illan yksi odotettu kohokohta ”nousevan auringon talo”.  - ”Mustat silmät”, jostakin kumman syystä tuli mieleen ne ”minun mustat” silmät… siellä lavallahan ne niin kauniisti pilkehtii… :-D Ja ettei totuus vaan unohdu niin niihin stemmoihin jälleen päästiin… siinä jo välillä keksittiin että meidän pitäisi mennä tuonne lavan nurkalle vetelee niitä stemmoja, kun enkelikuoro ikään! ;-) En tiedä menikö ne stemmat nyt aivan oiken kun Annelia aina yritämme matkia, kuinka hän sen ne na naan vetäisee… kerran Anneli pisti meidät vähän koville kun jotain uutta siihen laittoi. Ettei vain meitä ”kiusatakseen”. ;-)
Encorena kuulimme alun pitäen Jerry Lee Lewisin levyttämän vauhdikkaan kappaleen ”great bals of fire”! Ja tietysti Annelin tulkintaan kivasti kuuluvin pikku ”kiljahdusten” kera, hyvä Annelii…! :-D
Anneli alppinistina…
Toivekappaletta jokin lavan edustalta tuntui kyselevän jotenkin tähän tapaan: ”laula: suksi, suksi ei luista mihinkään”! Vaikka tuota toivottua suksi laulua Anneli pikkaisen tapailikin niin, ei sitä kuitenkaan kuultu. Ei kuulu toki edes Anneli ohjelmistoon. Oikeastaan aika läheltä kyllä se toive kappale liippsi… Vauhdikas Annelimme oli tuossa pariviikkoisella talvilomallaan käynyt laskettelemassa. Ja olikin rynäissyt siellä, ja se teki sen verran kippeetä, että pisti loppuloman ajan huilimaan :-( Tuossa myöhemmin Anneli meille kertoili että, ”minä olen sellainen rämäpää”, ja samalla oiken meille näyttäen miten sitä vauhtia oikein otetaan, vain ne sauvat käsistä puuttui, huh! Ei mikään suuri ylläri! ;-)) ”Ei kannata sinne niin isoon mäkeen lähtee”, tuumasin… ”ei kannata” Anneli siihen! ;-)))
Suuren suuret kiitokset mainiolle Annelle jälleen kerran, meillä oli kivvaa...: Tapsukka & Kisu :-)   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti