sunnuntai 20. helmikuuta 2011

19.2.2011 - ANNELI - Iskelämä baari - Tähti, Oulu

Siinä ei kauaa nokka tuhissu…
Viikko sitten Hämeensillassa tuumasin, ”yllätetäänkö Anneli ja mennään ens lauantaina Ouluun?”…pari sekuntia ja, ”ei ole ainakaan minusta kiinni”, Martti siihen! ”Selevä mennään vaan”, tuumasin jatkoksi! :-)) Ei siinä päätöksen teossa kauaa nokka tuhissu, no näinhän se meillä aina menee! :-)) Koitti seuraava lauantai ja eikun reissuun…
Mielestäni Tähdestä jäi vähän ristiriitainen kuva. Puitteet Tähdessä ovat todella hienot ja tyylikkäät. Ehkä jopa tyylikkäin tanssiravintola missä olen keikoilla käynyt. Tähti on hieno kokonaisuus, intiimi ja mielestäni myös sopivan kokoinen. Tilarakenteeltaan sitä voisi verrata vaikkapa Himos Areenan alakertaan, valot toimivat, tanssilattia oli kookas jne, hyvä! :-) Vastapainona porukka oli osin liian kännistä. Juomien kanssa heiluttiin tanssilattialla kenenkään siihen puuttumatta. Lattia oli sotkuinen lasinsirpaleineen päivineen. Tais siinä pikkaista rähinän poikastakin olla, mutta paikalle saapunut virkavalta hoiti homman. Vähän lisää henkilökuntaa toivoisi järjestyksen pitoon. Kokonaisuus Tähdessä jää kuitenkin plussan puolelle, jos ei muuta niin hienojen tilojen myötä! :-)


Kuvat täältä: tapsukka.kuvat.fi

Hymytyttömme Anneli vauhdissa…
Anneli asteli lavalle pantteri kuvioisessa asussaan… eka kappaleen jälkeen Anneli tumaskin jotenkin tähän tapaan, ”täytyy ihan kattoo tuliko se pusero oikein päin?” Anneli vielä siihen lisäsi, ”vähän kun tuli kiire lavalle, luulin että aloitan vasta kahdeltatoista, mutta pojat sanokin että eikun puolelta”, ja jäihän siinä viisi minuuttia aikaa valmistautua”, Anneli lisäsi! ;-))
Hyvin kuvainnollinen oli ekasetin toka kappale, ainakin noin matkaamme ajatellen eli, ”liian pitkä matka kotiin”, "on pitkä matka", Anneli siihen kappaleensa perään! Itsellä oli keikka matkaa suuntaansa reilut 350 kilometriä. Toki eilisellä keikalla oli mukana faneja aina yli kuudensadan kilometrin takaa, ei muuten paha! :-)) Humppaa eikä tangoa Annelilta eilen Tähdessä kuultu. Valssit sen sijaan tuli, kuten ”minä rakastan sinua”. Ja sekös vauhdissa olleita nuoria miehiä kovasti innoitti! ;-) Toisena valssina kuulimme pitkästä aikaa ”ilta skanssissa”! Eka setillä kuulimme vielä kivan ”usko puolet mitä näät”, Arja Havakan ainakin aikoinaan levyttämä kappale.


Toinen setti aloitettiin rumban tahtiin, jonka jälkeen kuultiin mielestäni yksi Anneli parhaista kappaleista ”oon juurillain”. Se toimii aina yhtä hienosti, ja ennen kaikkea livenä! Totta kai kuulimme myös sen ”rauhaton sielu”. Kappale jossa Anneli lauloi ponnekkaasti, ”et saa musta emätää” ja tais pikkaisen niin kuin laulella niille vauhdikkaille nuorille miehille... näin Anneli topaksti!! :-)) Aivan upeelta kuulosti taasen Annelin tulkinta ”nousevan auringon talo” kappaleesta, Wauu, wauu.. :-)) Kun tuossa yllä kerroin pikku rähinän poikasista… liekö Anneli siitä keksinyt nokkelana tyttöä juonnon esitellessään seuraavaa kappaletta: ”Seuravana suomalaista kulttuuria, mustat silmät”!! ;-)))
Tuo reissaaminen… ei mene aina putkeen…
Jos oli vähän vipin pojilla murheita auton kanssa, ei meilläkään nyt aivan putkeen mennyt. Toki menomatka sujui aivan hienosti. Mutta entäs paluumatkalla… olin jättänyt pikku mersuni Tikkakoskelle piuhan päähän "lämpöiseen", parkkipaikalle joka oli lukolla varustettu sekä korkealla aidalla suojattu. Parkkipaikan portti suljetaan aina ilta kuudelta joten paluumatkalla piti portti avaimellani tietysti aukaista. Mutta, mutta olin edellispäivänä irrottanut ko avaimen reksustani lukkoliikkeessä asioidessani. Kun piti ”museoni”, Keski- Suomen Ilmailumuseon näyttyyn ja siihen samaiseen lukko sarjaan uusi lukko hankkia. Muuten hyvä, mutta kuinkas ollakaan avain oli edelleen siltä jäljiltä, ja siellä mersun takapenkillä sen hankkimani uuden lukon kanssa. Ja minä sen lukitun parkkipaikan ulkopuolella portin takana. :-(( Eihän siinä auttanut kun Martin ja Tarjan kyydillä kotia... näin tällä kertaa!
Suuren suuri kiitos kivalle Annelille hienosta keikasta! Palaamme jälleen… :-DD
Tapsukka :-)           

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti