sunnuntai 27. helmikuuta 2011

26.2.2011 - ANNELI - Valtatie 2, Harjavalta:

Jälleen Valtatie kakkosella…

”Minähän nään teitä useammin kuin omaa perhettäni…” Anneli meille keikan jälkeen! :-D
Jo kolmatta kertaa tänä talvena Harjavallassa Annelin kaikalla. Kokoonnuimme jälleen Orituvalle ja sieltä edelleen kimppakyydillä Valtatie kakkoselle… Tuossa päivän pari olenkin jo ennättänyt ihmetellä ja opetella omaa "uutta leluani", (kuva alla) joten keikka reissu teki välistä... "pitkästä aikaa" hyvää! ;-))

Kaikki kuvat täältä: tapsukka.kuvat.fi

Syke- yhtyeen kuvat: tapsukka.kuvat.fi

Ei mikään turha soolo…
Anneli ja vippi oli saanut esiintyjä parikseen hyvän Syke –yhtyeen! :-)) Vippi aloitteli illan, Syke jatkoi ja seuraavana olikin jo vuorossa Anneli se meidän suosikki. :-) Anneli aloitti osuutensa tulevan levynsä kappaleella ”aivan liian kauan”. Toisen parin kappaleina kuulimme vuorostaan sieltä eka levyltä ”suojaan” sekä toisena makeen kappaleen ”ihoissa on virtaa”! Seuraavaksi kuulimme rumbat, ja sen "naapureiden jutuista" kertovan kappaleen ”usko puolet mitä näät”. ;-)) 

”Sitten mennäänkin viisikymmentä- luvun rokkiin”, Anneli esitteli seuraavan kappaleen ”blues sude shoes”. ”Blues sude shoes” on 50-luvulta Carl Perkinsin säveltämä sekä Elviksen maailmalle tunnetuksi tekemä rokki kappale... Tällä kertaa kuulimme siitä, sanoisko ei sitten mitään tavallista tulkintaa vaan... kitaristimme Arto innostui 66-vuoden Gibsonillaan vetäisemään oikein kunnon soolon ja Annelin veikeä ilmeisenä vieressä odotellessa, että milloinkahan sitä pääsee lauluaan oikein jatkaa… soolo jatkui, jatkui ja jatkui… makee numero!! :-) Ja tulihan ne humpatkin vielä setin päätteeksi… ”kolpakoita kaksi”, ja kas kummaa kerrankin osui arvaus kohdalleen! ;-))


Hilpeän hauskaa…
Annelin esiintymis vuorojen välissä soitellut Syke spiikkasi ennen viimeisintä kappalettaan, jotenkin tähän tapaan: ”Tää "pieni murunen" ei kuitenkaan tarkoita seuraavaksi lavalle tulevaa Annelia”, viitaten tulevaan kappaleeseensa, näin... ;-))
Jos oli hyvä meno eka setillä, niin toisella setillä pistettiin vieläkin paremmaksi! ”Tanssin päivät, tanssin yöt” kappale rupesi soimaan… Anneli asteli jälleen lauteille, kauniisti hymyillen, kuten Anneli vain sen osaa. :-)) Kuulimme valssit, ja seuraavana Anneli esitteli jo tulevaa kappalettaan, ”kuulemme seuraavaksi kappaleen - rauhaton sielu”. Kun siinä vähän pyörittelimme päitämme, että ”eiii..”, Anneli siihen, ”sen nimi on muuttunut”... näin. ;-)) Ja sitten päästiinkin oikein vauhtiin ja kunnolla… ”tähden lento”,”oon juurillain”, liian pitkä matka kotiin” ja ”sitten sitä 80-lukua”, kuten Anneli sen kertoi. Eli seuraavaksi tuli vanha tuttu Vaya Con Dios kappale ”don’t cry for louie”. Ja edelleen kuulimme ”suomalaisittain” sen ”mustat silmät”, mitähän lienee tarkoittaneekaan, mutta näin sen Anneli meille juonsi! ;-))

Jälleen aivan upeeta tulkintaa…  
Hieno ”nousevan auringon talo” tuli seuraavaksi, ja kyllä soi Annelimme ääni taasen aivan upeesti, ja vahvasti. Ei sitten millään voi sitä olla jälleen kehaisematta, Wauu..! :-D Kuten tavallisesti niin, sen parina kuulimme niin ikään mainion kappaleen ”time flies”. Taitaapi olla aika vaativa leuelttava, mutta kaikenlaisiata haasteistahan Anneli pitää, jos nyt pikkaisenkaan tunnin ihanaa Anneliamme! :-))) Kuulimme vielä päätteeksi twistin, hullu yö, sekä ”oli kuu oli ilta” –kappaleet. Ja encorena pitkästä aikaa reippaan ”mennen tullen”! Aivan upee setti jossa oli meillä hauskaa, ja niin oli myös Annelilla, kun tuota keikan jälkeen häneltä kyseltiin. Samalla kiittäen Annelia hienosta keikasta… saimme toki ne lämpimät halit vielä päälle, kyllä sitä taasen jaksaapi!! :-DD


Että voihan Hemmo sentään…
Jaahs jaahas, jos olis välistä vähän salaperäinen… Voihan Hemmo sentään, mutta onneksi Anneli on se mahottoman topakka emäntä talossa… Siitä on jopa osoituksena ansiomitalikin ripustettuna Annelin rintapielessä, jee...! ;-)))



Tapsukka kiittää! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti